Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto jechać na wakacje nad morzem?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam od kogoś zaproszenie na wyjazd wakacyjny nad morze i nie wiem czy się zgodzić i jechać czy nie. Nigdy nie byłam nad morzem.

Gość gość
Mielibyśmy jechać na Hel. Muszę się zdecydować do końca tygodnia.

Gość gość
hel to największy syf. nie polecam.

Gość gość
Tylko nie zapomnij budzika, bo o 5 rano trzeba rozkładać parawany ;)

Gość gość
Czyli nie warto?

Gość gość
a co to za osoba znasz ją dobrze? polskie morze jest super

Gość gość
Nie!!!! właśnie wróciłam z Łeby i nigdy więcej nie pojadę nad Bałtyk!!! ceny z kosmosu,tam trzeba mieć minimum 200 zł dziennie na osobę żeby czegoś użyć, nie jeść konserw przywiezionych ze sobą inie gotować ( bo uważam,że wakacje nie są od tego,żeby jechać i przyrządzać własne posiłki) głupi najtańszy zestaw obiadowy to około 40 zł, piwo lane 10 zł!!, gofr nawet do 15 zł, lody gałka 3,50. Masakra!!! Wolę lecieć na tydzień do Grecji czy Hiszpanii za około 2, tyś w all inclusive i mieć wszystko do oporu w cenie!!

Gość gość
Warto. Jedz. Hel jest piekny.

Gość gość
14:17. Wystarczy poszukać tańszych obiadów. Ja płaciłam 16 zł za obiad w hotelowej restauracji. Śniadanie i kolacje już samemu można zrobić, bo co jest ciężkiego w zrobieniu kanapki? Lody można kupić w markecie, piwo tak samo,choć ja piłam z nalewka, ale nie kosztowało 10 zł. Gofrów nie trzeba kupować. Wychodzi ci za jedzenie prawie tyle samo co zawsze.

Gość gość
Kim jest dla mnie ta osoba? To mój przyjaciel. Znam go 2 lata.

Gość gość
Jedź. Co Ci szkodzi?

Gość gość
14:17 - to po co w ogóle jechałaś na wczasy jak na wszystko ci szkoda kasy? :o

Gość gość
Pewnie, że tak. Ja bym się nie zastanawiała. My zawsze organizujemy wakacje i od kilku lat jeździmy nad morze. Lubie kilka dni po prostu poleżeć na plaży. W tym roku wybór padła na Rewal. Noclegi w Rewalu znałam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Rewal

Gość gość
Jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz. Trzeba spróbowa, by wyrobić sobie własne zdanie na przyszłość. Faktem jest, że wszędzie w sezonie jest drogo, ale przecież nie musisz jadać codziennie obiadów z 3-ch dań. Ja w lecie bardzo mało jadam. Są owoce, świeże warzywa, bardziej chce się pić niż jeść. Dobra okazja, by zrzucić zbędne kilogramy.

Gość milusiabibi
Ja polecam na Mazowsze do Pensjonatu www.zdrowiepodwierzbami.pl Swietne miejsce idealne do biegania jak i wypoczynku. Blisko lasy i łąki także powietrze idealne polecam byłam w zeszłym roku i teraz też się wybieram

Gość Irysia
Myślę, że warto... Ale poza sezonem. Wrzesień to całkiem dobry termin. Jest mniej ludzi, pogoda zazwyczaj jest całkiem dobra i można trochę taniej znaleźć noclegi. Ja zawsze szukam na trivago albo bookaparcie i zawsze coś fajnego znajduję :)

Gość Niezapoominajka
@Irysia o widzisz, ja też korzystam z bookapartu :) Tylko, że ja wolę zagraniczne wypady. Jeśli chodzi o Polskę to w sezonie unikam morza i gór. Za dużo ludzi.

Gość gość
Zdecydowanie warto. Ja pojechałam z narzeczonym do Sopotu i było pięknie. Nocowaliśmy w apartamencie wynajętym dzięki http://www.victus-sopot.pl/ , było naprawdę super.

Gość isaxbela
Też lubię Sopot, ale chyba bardziej poza sezonem, trochę spokojniej jest. W tym roku też jadę we wrześniu, już sobie noclegi znalazłam, też na Bookaparcie : )

Gość madzielenx
Wakacje zdecydowanie poza sezonem, w tym roku zdecydowaliśmy się na Hiszpanię. Udało się nam kupić loty w całkiem fajnej cenie i do tego jeszcze znaleźć na Bookaparcie niezłe kwatery także szykują się niezłe wakacje.

Gość ccas

Komfortowe pokoje ma Gryf na placu Solidarności (widać sporo na fotkach -gryfgdansk.pl). Klasowo elegancko urządzone wnetrza i najważniejsze dla mnie że jest rzeczywiście posprzątane, pościel pachnąca płynem, a jestem na takie rzeczy przewrażliwiona bo często korzystam z hoteli w dużych miastach i widzę jak niektórzy hotelarze potrafią olewać temat zwykłej higieny która powinna być totalnie poza dyskusją. Tutaj w każdym razie nie ma z tym problemu.

Gość arkkk

Warto pomyśleć o Gryfie w Pobierowie, na stronie gryfpobierowo.pl można sobie ich przejrzeć. Obsługa bardzo pomocna, cokolwiek trzeba zorganizować – są w stanie to zrobić bez kręcenia nosem. Warunki dla rodzin – super! Świetne zjeżdżalnie i baseny, a nad sam Bałtyk to dosłownie kilkadziesiąt metrów.

Gość gość

Oczywiście że tak. Trzeba tylko znaleźć dobre miejsce by wyjazd był udany. Osobiście polecam wam wybrać się do Kołobrzegu. Tam możecie zatrzymać się w www.willa-amber.com.pl Miejsce to gwarantuje udany wypoczynek w komfortowych warunkach a okolica ma sporo atrakcji.

Gość gość

Zapoznaj się z ofertą hotelu Gryf działającego w Pobierowie, mają interesującą ofertę, basen, place zabaw więc wypoczynek z dziećmi na pewno się uda.

Gość sara

Zależy gdzie macie jechać. Jak jakies duże miasta typu Władysławowo to odradzam. Hałas cały czas, masa pijanych sebków... Jak cos mniejszego to jedź. Ja w tamtym roku w Sarbinowie byłam w takim domu przy plaży i tam super. Cisza, spokój, fajna plaża, sebków brak

Gość Panda3

Mogę potwierdzić, że Dom przy plaży to świetne miejsce dla osób które cenią spokój. Ja co roku robię tak, że cześć czasu w wakacje imprezuje a potem wyjeżdżam odpocząć i Sarbinowo jest do odpoczynku idealne.

Gość gość

Byłem w ośrodku Gryf i mogę polecić, na stronie macie kompleksową ofertę gryfmiedzywodzie.pl, ale ogólnie bardzo dobra lokalizacja blisko plaży, fajne imprezy taneczne, dodatkowo na miejscu dostępny basen i masaże, bardzo przyjemny wypoczynek.

Gość dorcia
Dnia 21.07.2019 o 15:40, Gość Panda3 napisał:

Mogę potwierdzić, że Dom przy plaży to świetne miejsce dla osób które cenią spokój. Ja co roku robię tak, że cześć czasu w wakacje imprezuje a potem wyjeżdżam odpocząć i Sarbinowo jest do odpoczynku idealne.

dokladnie, ja tez tam jezdze i nawet jak nie ma pogody to nie narzekam, chociaz moge sobie poodpoczywać na masażach czy innych atrakcjach

Gość ...

ja sobie chodze masować ku.tasa