Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o niej myślicie?niedorozwinieta?

Polecane posty

Gość gość

Moja znajoma non stop się pyta o tak proste rzeczy ze ludzie się śmieją że to nie możliwe żeby była taka głupia, że chyba szuka znajomych i zagaduje w ten sposob bo normalnie to nie ma z nią o czym pogadać. zadaje pytania typu:gdzie kupię cukier diamant? Jak lajknal moje zdjęcie to znaczy że mu się podobam nie?sprawdzisz mi o której jedzie ten autobus (pytanie codziennie o ten sam) I tak przeskakuje z pytania na pytanie,nie potrafi pogadac ani luzno ani wypowiedziec sie na jakis temat. Do facetów zas..np. gdzie mogę kupić takie rzesy jak ma znana osoba? albo wlosy na ringach? Męczy kolesi żeby z nią gadali, stylizuje się na "laske" i uważa że taka jest ,ale tak brzydkiej dziewczyny to dawno nie widzialam i nie mówię z zazdrości bo każdy się z niej śmieje. Z twarzy wyglada jak zmieszany szczur z osoba z downem, ciało też ma straszne. W pracy sie z niej smieja ze glowe ma ciagle w telefonie, pewnie wtedy wypisuje te bzdury do kazdego i udaje ze ma przyjaciol. Powaznie zastanawiam się czy ona ma coś z głową?

Gość gość
Up

Gość gość
może jest niedorozwinięta właśnie,skoro tak wygląda i sie zachowuje..tu sie nie ma z czego śmiać,tu należy współczuć

Gość gość
A ty się chcesz dowartościować na przykładzie "koleżanki". Smutne że nazywasz ją "znajomą", pewnie ładnie się do niej uśmiechasz a później drwisz z niej za plecami. Pusta jesteś, zamiast obgadywać "znajomą" zajmij się swoim, podejrzewam baaardzo nudnym życiem.

Gość gość
Na to wygląda ze jest chora

Gość gość
Nie śmieje się właśnie, ja jej współczuję nawet jeżeli jest zdrowa. Jej rodzice podobno nie są lepsi. Nie wspominała nic o zadnej chorobie, pracuje w normalnym zakładzie, udało jej się skończyć szkole srednia. Fakt że o niskim poziomie ale udało, nie wiem tylko czy miała jakieś przywileje bo chodziłam do innej.

Gość gość
Raczej nie powiem " nieznajoma ", skoro znam ja z pracy i rozmawialysmy kilkanaście razy. Moje życie jest bardzo udane, po prostu zastanawiam się czy ona tak na serio. Znajomi chyba nie przypuszczaja, mydła raczej, że taka jest. Ze taka uroda i ze jest zwyczajnie glupia.

Gość gość
Może też manipulować i grać taką "zagubioną dziewczynkę", w rzeczywistości jest cwany, i potrafi doskonale dbać o swoje interesy.

Gość gość
Skoro pracuje i do pracy się nadaje, to nie jest taka głupia. Udaje, by wszyscy jej pomagali, stale absoruje swoją osobą.

Gość gość
popatrzcie na taką kobrę - wszyscy sie z niej nabijają a przecież widać,że ona jest chora. Upośledzona. Więc to chyba ci co sie śmieją albo nią gardzą,że patologia to sami są nienormalni. No patologia ale z choroby.

Gość gość
Może być lekko upośledzona ale to nie przeszkadza w normalnym życiu.

Gość gość
Wiecie...ja slyszalam ze byla strasznie szykanowana przez okres szkolny. Przez wszystkich. Dziewczyny, chlopakow a nawet nauczycieli. Wiec mozliwe ze jest zagubiona, niedowartosciowana i probuje absorbowac swoją osobą kazdego, moze macie pomysł jak z tego wybrnąć? Jeżeli pochodzi czy pisze to nie wypada milczeć. Więc co? Mowic poszukaj sobie, sama sie dowiedz, ja nie wiem? Jest nachalna . Do tej pory pomagałam,ale mam już dosyć.

Gość gość
Ona jest na takim dziale gdzie tylko coś przenosi, albo obsługuje komputer ale to bardzo banalne zajecie, klika tylko w jedno miejsce i wklada plyte , u nas też pracują lekko upośledzeni więc nie wiem czy to przypadek ze znalazla sie wlasnie tam

Gość gość
a co ciebie to obchodzi? jest jaka jest, zajmij sie soba

Gość gość
Ta "nasza" normalnie się wyslawia i na pierwszy rzut nie widać po niej uposledzenia, dopiero jakby spojrzec na twarz, u np kobry to trochę widać, u niej niekoniecznie,

Gość gość
Osoby uposledzone nie pracują. Ty jej zazdroscisz czegos skoro sie tak nią zajmujesz. To jest tylko twoja opinia ktora ona pewnie ma gdzies wiec naprawdę zajmij sie sobą. Pobiegaj sobie albo cos. W jakim celu to piszesz.? Bo sama jestes pewnie nudna jak flaki z olejem hahaha.

Gość gość
@Autorki Czemu tak się przejmujesz tą koleżanką? Chcesz jej pomóc, obgadać czy nie wiesz co zrobić. Z tego co piszesz, to TY masz problem. Napisz czego chcesz i jakie masz intencje

Gość gość
14:45. Puknij się w głowę

Gość gość
No mam problem ,ale z nią - po prostu jak taka pijawka kazdego po kolei meczy a nie potrafie byc chamska

@Autorki Koleżanka jest namolna i ciebie trafia szlag. No i jak myślisz, co można zmienić? Możesz zmienić jej osobowość, czy jednak praca jest możliwa tylko po Twojej stronie?