Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam taka zależność że tampony używają te bardziej rozwiązłe seksualnie

Polecane posty

Gość gość

Z takiego oto powody, że szybciej jest wyciągnąć tampona i byc gotową na stosunek niż odklejac podpaskę. Zgadzacie się z tym? Do tego tampon je podnieca, podnieca je to że maja w sobie obcy obiekt.

Gość gość
Bo bez odklejenia podpaski seks niemozliwy :D Tak to jest jak chlopaczki z gimnazjum udaja seks-ekspertow.

Gość gość
No moja droga, sex z podpaska to fajna zabawa nie :-/ Tragedia to co piszesz...

Gość gość
Ciekawe czego jeszcze się z kafe dowiem?? Podpaska uniemożliwia seks. Po sn jestes ciasna jak dziewica po cc wcale nic nie boli po kp cycki sa jędrne jak u nastolatki a mm jest zdrowe tak jak mleko z piersi. Wogole kazda tu piszaca ma męża co zarabia tyle ze macie panie do sprzatanie- minimum 8-10 tysięcy a wy miniumum druge tyle. Macie trzy nowe samochody za gotówkę i jecie zdrowo za 700zl/msc na 3 osoby. Do tego kazda siedziala w domu z dzieckiem do przedszkola jednocześnie pracując w domu i miec z tego minimum 5000. Potem mialyscie do przedszkola 2 minuty wiec odprowadzalyscie dziecko piechotka bo zalozylyscie firme i za was ktos robi.które na półtora roku recytowalo po angielsku wiec przedszkole juz mu tak naprawde niepotrzebne aha przedszkole oczywiście państwowe . Macie mężów chamów i pijaków i bijących albo tluste swinie obiboki albo trzeci typ cudownych gotujących sprzątających i kupujących brylanty na waszae urodziny. Oh nic tylko pozazdrościć takiego idealnego ksfeteryjnego zycia. Ah zapomniałam dodać ze kazda tu przy 165cm wzrostu wazy 50kg i wygląda na 10 lat mlodziej o solllemio żadnych zmarszczek i rozstępów po ciąży a celulit?- nawet nie wiecie co to jest:-*

Gość gość
A ja się wycwaniłam i wsadzam sobie podpaskę tak, jakby była tamponem.

Gość gość
Autorze, podpaskę przykleja się do majtek, a nie do pipy, więc łatwiej jest ściągnąć gacie, niż wyjąć tampon :D Gimbaza ma wakacje :D

Gość gość
To moze dlatego, ze wiem jak sie uzywa podpasek i nie przyklejam ich do ciala. Fakt, majtki lezace na podlodze z podpaska to niemily widok, ale chyba lepszy niz okrwawiony tampon rzucony w pospiechu na dywan :D

Gość gość
ohyzda

Gość gość
Sorry autorko że tak prosto z mostu ale jesteś P\I\E\R\D ///O\L\N\\\\I\Ę\T\A !!! Wymyśliłaś taką teorie że rece opadają !!! Miałaś kiedyś założonego tampona ??? Chyba ty pewnie nie jesteś rozwiązła....hahahahahah masakra

Gość gość
Sorry autorko że tak prosto z mostu ale jesteś P\I\E\R\D ///O\L\N\\\\I\Ę\T\A !!! Wymyśliłaś taką teorie że rece opadają !!! Miałaś kiedyś założonego tampona ??? Chyba nie.... ty pewnie nie jesteś rozwiązła....hahahahahah masakra

Gość gość
Dlaczego tak po niej jedziecie? Przecież każdy wie, że podpaskę przykleja się do pipy, a nie majtek, dlatego więcej się z nią szarpać trzeba, niż z tamponem :D

Gość gość
Matko gdzie ty podpaskę przyklejasz autorko :D

Gość gość
Do podpaski ci/pa musi być wygolona

Gość gość
Sorry ale jeżeli ma sie duże uplawy to podpaska moze sie przykleic do włosów łonowych i co wtedy? Szarpać sie z nia jak pijana przed partnerem? A jak jest sie w klubie to wyglada to oblesnie jak masz spodnie opuszczone do kostek, facet cie ***** a tu dynda w gaciach taki różowy flak. A tak to cyk, tampon szybko do kabiny obok i mozna leciec

Gość gość
Sorry ale jeżeli ma sie duże uplawy to podpaska moze sie przykleic sorry , ale jak ma sie tak duże upławy to sie idzie do ginekologa i to natychmiast. a najlepiej do ginekologa- wenerologa

Gość gość
Ja mam duże upławy i to jest normalne wiec sie nie mondrz wiesniaro w butach za dwie dychy!

Gość gość
ja mam duże upławy i to jest normalne to jak takie duże to uwazaj zeby ci kochas nie utonał w trakcie

Gość gość
up :(

Gość gość
Ja używam tamponów, a miałam jednego faceta-mojego męża. Podpaski są obrzydliwe, jest się ufajdanym krwią, masakra. A tampon wkładasz i w majtach czysto, nic się nie klei, nie przesuwa. A seksu w okres i tak nie uprawiam, bo mnie to obrzydza to raz, a dwa boli mnie wtedy brzuch i jestem wkurzona na wszystko, także ostatnia rzecz o czym myślę to seks.