Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić zakochałam się w człowieku z inną kulturą

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu zapoznała na instagram miłego algericzyka (jeśli źle napisałam przepraszam). Rozmawaimy o tym co u nas nowego jak się czujemy,co robimy co lubimy itp.Ma on 20lat ja 17.Nie spotkaliśmy się jeszcze on mówi,ze chciałby się spotkać ale nie ma tyle pieniędzy jak narazie no w sumie mu się nie dziwię jest studentem (studiuje sport chce być nauczycielem wf) .Wszystko byłoby ok ale smuci mnie to skąd pochodzi czyli stamtąd gdzie guruje islam,ale on nie zachowuje się źle mówił,ze chciałby przyjechać do Polski bo jego trener piłki nożnej mu opowiadał i chciałby mnie zobaczyć przytulić pocałować i wgl słyszałam dużo złych rzecz y o tych muzumaninach ale też i dobrych co robić :( chce się wycofać a jednocześnie nie chce może ktoś go zna podaje jego dane z instagram: razik.b 20lat Pisal,ze ur odziny ma 19marca bardzo lubi piłkę nożną

Gość gość
musisz przejść na islam

Gość gość
człowieku z inną kulturą :P x kulturalny inaczej? :P

Gość gość
Zamiast pisać na forum dla kobiet, wróć, dziecko, do szkoły i naucz się najpierw poprawnie (gramatyka, ortografia, składnia) pisać, a dopiero potem myśl o miłości do kogokolwiek.

Gość gość
kolejne prowo o muslinach, dzieci się nudzą

Gość gość
Bardzo dziękuję za pomoc :(