Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiecość

Zalety bycia kobietą

Polecane posty

Gość kobiecość

-możesz uprawiać seks za pieniądze -prostytutki są bogate,samodzielne i niezależne -kobieta ma ładniejsze ciało -dużo łatwiej jest znaleźć partnera do związku -kobieta może pozwolić sobie na chwile słabości,na smutek,niepewność i nieśmiałość,nadal będąc pociągającą dla płci przeciwnej -kobieta może mieć dziecinny wygląd i też jest atrakcyjna -jest podrywana i nie musi wykazywać inicjatywy -na czatach i portalach randkowych bardzo wielu chętnych adoratorów -kobiece ubrania są dużo ładniejsze

Gość gość
minusy: - możesz zostać zgwałcona i zabita

Gość gość
Wystarczy, ze jest brzydka i żadne z powyższych jej nie dotyczy :D Albo się zestarzeje :P

Gość gość
Idź się leczyć

Gość gość
14:11 To są fakty więc co się irytujesz?

Gość gość
myśle że zalet jest po równo dla obu płci,ja jednak wybieram bycie kobietą i uwielbienie samcze,baby mnie irytują jeśli chodzi o umysł

Gość gość
widać,że to facet pisał bo takie "atrakcje" dla kobiet nie mają znaczenia -możesz uprawiać seks za pieniądze - no też mi zaleta..ale nie chce tego robić i te które to robią zazwyczaj nie robią tego z przyjemności a z przymusu. Zresztą jak tak bardzo chcesz też możesz to robić za pieniądze - z gejami chociażby. -prostytutki są bogate,samodzielne i niezależne - no szczególnie niezależne..gdy są podległe alfonsom albo zmuszane do prostytucji :o ty chyba kpisz. -kobieta ma ładniejsze ciało - nie każda a za to jak którejś czegoś brakuje ma przez to gorzej niż facet,bo to facet tak na to ciało zwraca uwagę. Ja mam małe cycki i zbyt zgrabna ogólnie nie jestem. -dużo łatwiej jest znaleźć partnera do związku - no jakoś ja mam 23 lata i żadnego jak dotąd nie znalazłam. Albo zajęci albo zupełnie do mnie nie pasują. -kobieta może pozwolić sobie na chwile słabości,na smutek,niepewność i nieśmiałość,nadal będąc pociągającą dla płci przeciwnej - facet też może -kobieta może mieć dziecinny wygląd i też jest atrakcyjna - dla pedofili? :D -jest podrywana i nie musi wykazywać inicjatywy - nie te czasy. -na czatach i portalach randkowych bardzo wielu chętnych adoratorów - bardzo wielu chętnych napalonych podstarzałych zonatych znudzonych zboczeńców. -kobiece ubrania są dużo ładniejsze -no są,ale co z tego. To tylko ubrania. Marne te zalety które wymieniłeś,właściwie to są nawet wady z mojego punktu widzenia. Kobietom nie zależy na prymitywnym seksie za pieniądze lub z adoratorem z portalu randkowego który tylko chce przelecieć. Kobiecie zależy na miłości i seksie z miłości,a to jest ogromne szczęście znaleźć partnera któremu zależy na tym samym. Za dużo facetow podchodzi do seksu jakby to była tylko tania rozrywka i pewnie ty sie do takich zaliczasz sądząc po tym co napisałeś.

Gość margo0001
mężczyzna też może uprawiać seks za pieniądze, też może tańczyć na rurze tez może się prostytuować i do tego dochodzi jeszcze wariant prostytucji homoseksualnej

Gość gość
widać,że kobiet nie rozumiesz i dziwne że tak ci imponują prostytutki skoro jest tyle dużo lepszych zajęć z których można mieć pieniądze i żadna normalna kobieta nie chce być prostytutką. z fizyczności to jak dla mnie facet ma lepiej - nie musi sie malować ani męczyć w szpilkach, żeby wyglądać świetnie,jest silniejszy, dłużej wygląda młodo (zazwyczaj,facet koło 50 może być nadal pociagający i atrakcyjny a kobieta już rzadko) na starszego faceta leci dużo młodych kobiet za to odwrotność to rzadkość. facet nie musi sie męczyć z bolesnym okresem co miesiąc i rodzić w bólach. facet ma większą szansę na wierną partnerkę bo kobiety są z reguły i natury wierniejsze. ciesz sie więc z płci bo masz lepiej :P

Gość gość
19:51 Dużo jest prostytutek,teraz większość kobiet chce łatwego zarobku.

Gość gość
dalej- faceta nie boli utrata prawictwa a dla kobiety pierwszy seks bywa bolesny,przebijanie błony. facet może sie "puszczać" i nikt go nie skarci,kobieta gdy choć raz sie prześpi z kimś obcym już ma łatke "szmaty". kobieta częściej trafia na patologicznego faceta niż facet na taką kobiete - bo to faceci głównie są alkoholikami,agresywnymi a kobiety raczej łagodniejsze i rzadziej piją. kobieta ma trudniej znaleźć dobrą pracę niż facet - dla facetów jest więcej ofert np. z prac fizycznych ( jak dla mnie każda praca jest lepsza od prostytucji)

Gość gość
facet jeśli jest brzydki nadal może czymś kobiecie imponować - a to inteligencją,charyzmą czy już nawet tymi pieniędzmi na co narzekacie. W odwrotną stronę - choćby nie wiem jak mądra i fajna była kobieta,gdy jest brzydka na wstępie ją skreslicie. łatwy zarobek? jak dla mnie to nie jest wcale łatwe oddawać swoją intymność codziennie wielu obcym facetom i udawać,że sie to podoba..nie potrafiłabym tak.

Gość kobiecość
Sprostowanie odnośnie tematu. Kobieta która nie ma ambicji i jest leniwa może zostać prostytutką.Tylko w takim wypadku jest to zaletą.

Gość margo0001
co to znaczy nie ma ambicji czy ty nierobie weźmiesz się w końcu za za utrzymanie rodziny czy nie bo młody to ty już od dawna nie jesteś