Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ukaszenia meszek

Polecane posty

Gość gość

czy mólby mi ktoś powiedziec jak wygladaja slady po ugryzieniu meszek? cos mnie ostatnio w nocy pogryzlo i jako ze komarow w tym roku nie ma to tak mysle ze to moze te meszki... najpierw były młe bable jak po komarze ale po godzinie znikły i pojawiły sie małe kropki czerwone, sa juz od dwóch dni ale nie swedza i juz bledna.. jako ze jestem w ciazy to nie chce tego niczym smarowac bo nie wiem czy powinnam wiec przemywam tylko woda utleniona..

Gość gość
myslalam tez zeby isc z tym do lekarza ze wzgledu na ciaze ale wogole mnie juz to nie swedzi, swedziało tylko przez chwile na poczatku noi juz blednie wiec nie wiem czy panikowac

Gość gość
hmm nikogo nie ukasiły meszki?? moze ktos wie czy w moim przypadku to moze byc to i jesli tak to czy moge to czyms posmarowac co nie szkodzi w ciazy... moj lekarz jest na urlopie wiec nie mam kogo sie poradzic

Gość gość
Od wczoraj piszesz głupoty na forum. Normalny człowiek jak go coś ugryzie powinien to odkazić chociaż zwykłym spirytusem salicylowym, Amolem, czy co tam ma pod ręka. Tobie jak widać do normalności dość dużo brakuje. Wyrazy współczucia :-) każdy powinien mieć jakiś Entil czy Fenistil do użycia w razie ukąszenia, babie w ciąży nie szkodzi, bo to nie jest steryd. Ja mam wątpliwości, że dorosła baba w ciąży taka nie ogarnięta, poziom przedzkolaka :-) Może jesteś dzieckiem, które się nudzi i żartujesz z dobrych ludzi, nieładnie. Mnie też się nudzi, to ci odpowiadam :-)

Gość gość
A jeszcze dodam, że ja, wiem od dawna, że nie wszyscy mają jednakowe ślady po meszkach, to zależy czy masz uczulenie i jak długo ssało krew, a ty z maniakalnym uporem swoje. To mogła być pluskwa albo pchły, jak masz w domu taki bałagan jak w głowie

Gość gość
nas pogryzły meszki na koloniach, a nie wszyscy mieli jednakowe bąble z czerwoną kropką, jedni tylko kropkę. Pies nasz jak zwiać mu się udało i złapał pchły, miał czerwone kropki oraz pchły pojedyncze. Pchły tępione wyginęły, wtedy kropki poznikały, pies się nie drapał