Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat a starsi nie myślą żeby mi kupić mieszkania ....

Polecane posty

Gość gość

Sporo z moich znajomych ma albo kupione mieszkanie w bloku albo postawiony dom a ja nadal muszę z nimi siedzieć i się dzień w dzień kłócić ... i stara wiecznie by chciała mną rządzić i za parobka mieć....

Gość gość
Za robotę sie k***a weź

Gość gość
to sobie wynajmij coś albo kup jak masz zdolność kredytową i sie wyprowadź

Gość gość
Za robotę debilu to ponad 3 lata temu się zabrałem a te 2300 zł nie wystarczy żeby uzbierać na jakieś mieszkanie .

Gość gość
mi rodzice kupili kawalerkę jak miałam 22 lata

Gość Hector29
A ja mam 29 lat i mojemu starszemu bratu postawili mieszkanie a mnie nie i co ja powiem.

Gość gość
kredyt se weź

posrało Cię, autorze? słoneczko zaszkodziło? z jakiej paki ktoś miałbyć Ci fundować chatę, nawet nie wynajem, i to parę sztuk, jak wynika z tytułu x Sporo z moich znajomych ma albo kupione mieszkanie w bloku albo postawiony dom x to wina rodziców, że Ci pozwolili na wejście do lepszego od nich towarzystwa :classic_cool: liznęłaś:D x a ja nadal muszę z nimi siedzieć i się dzień w dzień kłócić . x nie musisz, możesz siedzieć w pokoju z słuchwakami na uszach, tak ja robiłam pod koniec jazdy z nimi

Może zmień znajomych? Mają na ciebie negatywny wpływ skoro się do nich porównujesz i jak rozwydrzony bachor zachowujesz. Większość ludzi nie stać na to by kupować mieszkania swoim dzieciom.

Gość gość
2300 nie wystarczy żeby uzbierać na mieszkanie ale zdolność kredytową chyba masz?

Gość gość
odezwała się broken, która nadal mieszka z tatusiem

Gość margo0001
wiem, moich znajomych też rodzice ustawili i mieszkaniowo i zawodowo na studiach podróżowali po całym świecie. Rodzice urządzili im piękne śluby i dostały dobrych mężów z dobrymi zawodami, którzy zarabiają kupę kasy

Gość margo0001
tylko to są głównie dzieci lekarzy i biznesmenow

Gość gość
pisałaś, że z matką nie mieszkasz skoro ze starym też nie to znaczy, że starzy kupili ci mieszkanie? :D więcdlaczego masz pretensje do oczekiwań autora? każden jeden by tak chciał :classic_cool:

Gość margo0001
albo mają dobrze zarabiających mężów koleżance z byłej pracy mąż architekt sam wybudował dom i tak samo druga koleżanka z pracy miała 27 lat i już piękny dom z ogrodem i dobrze zarabiającego mąż aktory sam utrzymywał rodzinę a ona robiła sobie aplikację ohh ludzie mają szczęście

Gość gość
To musisz sobie coś wynająć. Ja się tobie dziwie, że w wieku 26 lat woliszieszkać z rodzicami.

Gość gość
To do Niemiec na zarobek wyjedz . Porobisz ze 2.5 roku i kupisz jakieś mieszkanie dwu pokojowe .

skoro ze starym też nie to znaczy, że starzy kupili ci mieszkanie? smiech.gif więcdlaczego masz pretensje do oczekiwań autora? każden jeden by tak chciał x skoro nie masz męża i zarabiasz to znaczy, że jesteś dziwką?

Gość gość
Te 2300 zł trochę za mało na taką inwestycję . Ile to lat trzeba by odkładać i jeszcze nie jeść i nie pić chyba . Nic nie poradzisz .

Gość gość
gość dziś Za robotę debilu to ponad 3 lata temu się zabrałem a te 2300 zł nie wystarczy żeby uzbierać na jakieś mieszkanie . x Sam jesteś debilem, skoro nie umiesz zarobić na własne.

Gość gość
więc wynajmujesz, ale starzy oczywiście płacą :classic_cool:

Gość gość
Większości moich znajomych i sąsiadów rodzice pokupowali mieszkania albo dołożyli się w jakiejś części i pomagali w urządzaniu. Do tego pozałatwiali dobre i stałe posady w budżetówce albo lekką pracę biurową. Reszta, która nie miała takiego szczęścia tyra zagranicą i mieszka na wynajmie albo klepie biedę w Polsce mieszkając z niezaradnymi starymi.