Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczylibyście to?

Polecane posty

Gość gość

Wybaczylibyście internetowe flirty swojemu długoletniemu partnerowi/partnerce? Komplementowanie obcych osób, czułe słówka itp. Dlaczego niektórych do tego ciągnie, a innych nie?

Gość gość
I pewnie uważa , ze nie zdradza? Że to takie "niewinne"??? Gdyby mój facet za moimi plecami tak robił, uwazalabym, że mnie obraźa i lekceważy. O uczuciu nie wspomnę, bo chłopczyk w krótkich spodenkach nie dorósł do miłości.

@Autora A jakie to ma znaczenie co ja bym zrobił? Jak powiem Ci "Tak wybacz bo warto!" albo "Nie, nigdy nie wybaczaj!" to mnie posłuchasz? Po drugie - co to znaczy dla Ciebie wybaczyć? Umiesz wybaczyć i dalej go kochać? Pytanie czy Ci zależy na nim i czy widzisz szansę, że on zrozumiał co się dzieje? Czy wytłumaczyłaś mu jak zaufanie, wierność, przywiązanie znika w takiej sytuacji i czy zapytałaś go czy chce być "Z Tobą" bo jeśli jest "Z Tobą" to w twoim świecie jest TYLKO z Tobą i jeśli chce być z 2-3-5 kobietami - to musi szukać inne?

Gość gość
Nie, od takiego pisania wszystko się zaczyna.

Gość gość
odpowiem tym samym,brakuje mu emocji,bo pewnie rutyna bo nuda ,umiem zapewnić emocje jak ktoś nie docenia słodkiego spokoju :-) jak kocham to nie opuszczam ,nie całkiem na pewno

Gość gość
Dla mnie takie internetowe flirtowanie jest nie do zaakceptowania. Sama zdecyduj co z tym zrobisz.