Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

musze oddac psa

Polecane posty

Gość gość

mam psa juz 13 lat, od zawsze strasznie szczeka ujada, zyje dobrze ze sasiadami i zaden nigdy nie mial pretensji ze pies szczeka nawet w nocy.. az do teraz, wprowadzili sie nowi sasiedzi, malzenstwo w srednim wieku,maja 2 letnie dziecko, policja byla u nas juz 3 razy, straż miejska 2, pies niestety szczeka w nocy, w dzien jeszcze bardziej... Policjant powiedzial ostatnim razem ze jesli sie to nie zmieni i beda musieli jeszcze przyjechac, bedziemy musieli oddac psakomus lub do schroniska.. niestety wczoraj policja znow nas w nocy odwiedzila.. musimy oddac staruszka...napisalam kilka ogloszen ale nikt nie chce strego psa, znajoma ze straży miejskiej powiedziala mi ze takie stare psy najczesciej sie usypia:( nie wiem co mam zrobic:( moze wiecie o kims kto by chcial takiego staruszka, dowioze wszedzie:(

Gość gość
przeciez pies jest u siebie? skad jestes ?

Gość gość
ale zakłóca cieszę nocną, malopolska

Gość gość
poszukaj jakas organizacje pomagajaca psom na necie

Gość gość
Poszukaj pomocy w jakiejs fundacji dla zwierząt. Opowiedz im o swoim problemie. Moze maja jakies sposoby by piesek w nocy nie szczekał. Cos na pewno doradzą. Szkoda oddawać psa ,ktory zyl z Wami tyle lat.

Gość gość
ale chamy ci sąsiedzi, bachor ich da do domu starców to będą mieli za karę. Ja mieszkam w domu, a u nas pies nie może szczekać w nocy, bo też są tacy, którym to wadzi. Nie szkodzi, że już niejednego okradli, pies cicho ma być ☺