Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pomyślicie o gościu który pisze Łuctok zamiast Woodstock

Polecane posty

Gość gość

robi koszmarne błędy ortograficzne , gramatyczne i składniowe , nie potrafi budować zdań w języku polskim i wszystko tłumaczy dysleksją ? Wklejam "próbkę" tzw wypowiedzi-powiedzcie czy zrozumieliście coś z tego: gość dziś [09:31] Młodziesz uwaza to jako duze zgromadzenie wktorym jest katak zinymi ludzmi śpiewy tańce. Ogulem 2 Łuctok winym co nieco charakterze. Tam tez jest alkohol wtych ludziach i nietylko tego uzywki wierzcie mi. Księza będa to intepretować zmęczeniem ale Papierz no niestety było to jego wystapienie widać jak było. I ludzie niesa ograniczeni i umieja to dostrzec. x gość dziś [09:38] Ludzie przywykli do papierza radosnego uśmiechnietego. Potrafiacego choc jedno słowo powiedzieć po ich jezyku. Ale wiadomo kazdy buduje swoj wizerunek itakim chce przejsc kiedyś do histori koscioła. Bo kazdy jest innym człowiekiem. Nieda sie ztworzyć identycznej kopi drugiego. x gość dziś [09:45] Franczesko Nikt tu nienazeka lecz opisuje fakty i widoczne jakie wiele ludzi odczuło i zauwarzyło. My polacy narzekamy ale itez świetnie sie bawimy. x gość dziś [11:25] Iznowu wojna poczatek był szczera prawda i jakby niepaczac zawiedzeniem. Askończyło sie wojna pytanie poco ta wojna. Wszyscy jedno znacznie ujeli ze zabrakło takiej otwartosci ze strony papierza. Widzielismy odczulismy i cuz więcej poco tematy rydzyka poco? Przeciez ten duchowny biznesmen uprawia swuj biznes i wszyscy wiedza nawet papierze tamci go znali i były upominania. Tak samo my wiemy ze ma zwolenikow. Wiec zostawmy ten bzdurny temat wojny i sie cieszmy tym ze niema zamachu ze w Krakowie panuje radosć ijest pokuj. Zacytuje słowa J.P. Nigdy wojny,nigdy!wojny. x gość dziś [12:27] Do 11.37. To ze pisze literowki to temu bo uwazam ze w Polce powino byc 1ż 1u i 1h. Niezwracam nataka głupotę. x gość dziś [14:40] Do 14.20 jestem za PISem i dobrze mi ztym bo niemam sasiada dzichadzysty ani POskiej zawisłosci. Pise jak mi sie podoba bo jestem Polakiem wystarczy mi ze wierze wBOGA i mam gdzies rzad Po i nowoczesnej. Parti ktora chce niewolnika zrobić z Polaka. Aty to nic tylko obrazasz i krytykujesz tu na czacie jesteś madra . Wiecej niekomentuje twoich wypowiedzi bo z mało inteligentnymi to tu nierozmawiam.

Gość gość
Przecież to jeden i ten sam chory psychiczne zj/eb. Gada sam ze sobą, świr pie/rd/ol/ony :) dziwne, ze nie zamykają ich w psychiatrykach

Gość gość
Norka to ten. Koleś szpera po wszystkim uwaga haker

Gość gość
To ze pisze literowki to temu bo uwazam ze w Polce powino byc 1ż 1u i 1h. Niezwracam nataka głupotę. X Przerw miedzy wyrazami tez nie powinno byc. Todopierofajnyzrozumialyjezyk