Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanko do kobiet. Jak was przy sobie zatrzymac ?

Polecane posty

Gość gość

Jest to mozliwe , zeby kobieta byla wierna i sie nie odkochala?Od 3 miesiecy jestem z pewna dziewcyna i mysle co zrobic zeby byla ze mna juz do konca

Gość gość
Jest to możliwe i tyle ode mnie :) A cała reszta w waszych rękach.

Gość gość
Każda kobieta jest inna. Albo się uda albo nie. Nie ma gotowej recepty. Lepiej się nie nakrecaj tak na nią bo wiesz czym to sie moze skonczyc-zostaniesz ze złamanym sercem i wszystkie następne będą cierpiały przez ciebie.

Gość gość
I każdy mężczyzna jest inny. Drogą do sukcesu wydaje się by właśnie TA kobieta spotkała właśnie TEGO mężczyznę a wtedy żadne z nich nie będzie musiało drugiego zatrzymywać ;)

Gość żw24
co prawda nie jestem kobietą, ale można by rzec, że to co tu napiszę jest głównie na podstawie damskich wypowiedzi tylko podsumowane przez męską mózgownicę: dbaj o nią, zapewnij jej poczucie bezpieczeństwa, zaufanie, czułość i spełnienie w wyrku. dbaj o siebie, rozwijaj się i swoje pasje, daj jej świadomość, że może na Tobie zawsze polegać ale jesteś po prostu dobrym i atrakcyjnym facetem, a nie jej uniżonym sługą. jeśli jest porządną osobą to nie będą jej obchodzić inni, a tych porządnych wcale nie jest tak mało jak się wydaje po spędzaniu sporej ilości czasu na tym forum ^^

Gość gość
Gruby portfel i każda będzie przy tobie warować jak pies.

Gość gość
gosc 12.21 ja mam gdzies kazda , mnie obchodzi tylko jedna

Gość SammyLou52
gość 12:29 ujął idealnie sedno sprawy i dodam że poczucie bezp dla normalnej kobiety to nie miliony na koncie a zadbany wygląd to nie wygląd modela dlatego niech panowie nie popadają w rozpacz..jednak nawet to wszystko nie daje 100proc gwarancji

Gość czy tak dużo wymagam
na mnie bardzo działa gdy mężczyzna jest lojalny dyskretny uczciwy opiekunczy zrównoważony,silny psych,wierny,traktuje mnie poważnie ,liczy sie z moim zdaniem,innym wysyła sygnał-Jej nie wolno skrzywdzić