Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

staramy się o nowe pieski. Bez skutku. co robimy źle z sunią?

Polecane posty

Gość gość

sukę wozimy do buhaja by był rozpłód, niestety juz wiele razy po kopulacji nic nie nastąpiło. nie ma szczeniąt. czy mogla na cos zachorowac?

Gość gość
zawieź ją do psa a nie do byka

Gość gość
pomyliłam sie, wozimy ją do psa ale jego właściciel nazwał bo Buhaj stąd tak napisałam odruchowo, przepraszam. troche zmeczona jestem to dlatego..

Gość gość
Zapytaj weterynarza.

Gość gość
A serduszkujecie sunie w owulke przy odpowiedniej tempce? Zolniezyki reproduktora sprawne? Sunia po seksiku robi swieczuszke? Jesli nie to musisz jej podac clo, luteinke i koniecznie udac sie do kliniki leczenia niepłodności dla sun.

Gość gość
gość dziś A serduszkujecie sunie w owulke przy odpowiedniej tempce? Zolniezyki reproduktora sprawne? Sunia po seksiku robi swieczuszke? Jesli nie to musisz jej podac clo, luteinke i koniecznie udac sie do kliniki leczenia niepłodności dla sun. xx Dobreee ha ha ha ha. Tematy staraczek w pigułce. x Autorko, a może wozicie ją w dni niepłodne na seksik? Samice psów są płodne, kiedy krwawią. Czyli odwrotnie niż samice ludzkie.

Gość almirra
A suka ma wyrobioną hodowlankę? Masz świadomość, że sprzedawanie kundli to przestępstwo? Ja takie rzeczy zgłaszam od razu do skarbówki, jak tylko widzę "szczeniaki bez rodowodu sprzedam". Nie rozmnażaj psa, zaadoptuj ze schronu, skoro chcesz mieć ich więcej.

Gość gość
almirra dziś Kundel, to mieszaniec ignorantko. I ileż możesz zarobić na psach bez rodowodu nawet rasowych. 500 zł na 3 psiakach odliczając weterynarza i kilka innych rzeczy? A ukrywanie prawdziwych dochodów w celu wyłudzania zasiłków z mopsu, 500 plus na pierwsze dziecko, niepłacenia alimentów, albo wynajem mieszkań bez umowy, to w porządku? Tego typu ludzi do skarbówki nie zgłaszasz.

Gość gość
co to znaczy serduszkować?

Gość gość
może serduszkują nie w ten otworek ?