Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mala zmiana w mieszkaniu a cieszy

Polecane posty

Gość gość

zmienilam rolety na nowe dzien i noc. i jak fajnie wyglada pokoj, bez firan. moglamjuz dawnop zmienic ale zawsze bylo mi szkoda 400zł. jeszcze tylko wymiana paneli i bedzie super. tak tylko chialam sie pochwalic.

Gość gość
Cieszę się że się cieszysz, fajnie, gratuluję zmiany i oby służyły jak najdłużej:) Miło, że ktoś chce się swoją frajdą podzielić, mi też takie rzeczy sprawiają przyjemność. Miłego dnia:)

Gość gość
no czasem wystarczy zmienić drobnostkę np. obleczenie poduch, obrus, firany i już zmiana wielka :)

Gość gość
Super, że ktoś umie doceniać drobiazgi, zwłaszcza że człowiek często sobie odmawia takich zmian, bo szkoda kasy, bo inne wydatki, bo nie ma czasu, itd, a potem okazuje się, że lepiej się czujemy w takim nowym otoczeniu i że jednak warto było zainwestować. Obyś zawsze miała dużo powodów do zadowolenia:)

Gość gość
Ja chyba zainwestuje w drewniane żaluzje. Bardzo fajnie wyglądają, koleżanka ma.

Gość gość
Ciesze sie ze sie cieszysz, ale ja nie kumam tego wynalazku. Jak jest dzien wole okno odsloniete calkiem.

Gość gość
Ja wolę jak nie jest całkiem odsłonięte- jakoś intymniej, zaciszniej, niż takie gołe całkiem, zimne okna. Ale ilu ludzi, tyle gustów, ważne że autorka się cieszy:)

Gość gość
szukalam roznych rozwiazan. mieszkamy na parterze, dosc niski parter. okna sa odrazu przy wejsciu do klatki. wiec sila rzeczy sasiedzi idac do bloku patrza sie w nasze okna. firany mi zbrzydly. a nic innego oprocz rolet dzien noc sie nie nadaje.

Gość gość
tez zawsze myslalam ze musi byc firana w oknach. ale jak dzis sciagnelam firane i karnisz. zamontowalam nowa rolote to zmienilam zdanie. wyglada to swietnie. nigdy wiecej firan. teraz tylko uzbieram mysle ze pazdziernik- listopad zmienilam w kuchni i w pokoju corki. teraz juz kasy brak bo wymieniamy w weekend panele.

Gość gość
22:14 Mi też bardzo podobają się drewniane żaluzje. Stwarzają przytulny klimat. Jedyne czego się obawiam to ścieranie z nich kurzy. Linijka po linijce :-o Okno całkiem gołe stwarza zimny klimat w domu. To nie musi być firanka, ale np. roleta rzymska, żaluzje, same zasłony zwisające luźno na końcu okna, girlanda chorągiewek w pokoju dziecka upięta na karnisz. Przetestowałam gołe okna i z w/w elementami i jest mega różnica.

Gość gość
Sa specjalne miotelki do żaluzji wiec nie jest to specjalnie uciążliwe, a drewniane wyglądają naprawde super.

Gość gość
milo, jak cos dopasujesz do swojego wnetrza. U mnie np pasuja cieniutkie tiulowe firanki, bo mam wnetrze w starym stylu. I zawsze aranzuję ogrodek w ten sposób,zebym miala caly czas z okna najladniejszy widok, wystarczy umiescic kwiaty w odpowiednim miejscu, zimą, jak nie mam kwiatow robię tam kompoozycje z gałęzi i zawsze cieszy oko.

Gość gość
Gratuluje :) Czasami zakup nowych ramek na zdjęcia lub wazonu sprawia radość :) . Piękno tkwi w szczegółach. Nie bójmy się zmian ;)

Gość gość
Zaraz zaczną się reklamy rolet paneli drzwi dywanów i wersalkek czy nie o to chodziło?