Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa buntuje mi męża

Polecane posty

Gość gość

Witam moja teściowa buntuje męża przeciwko mnie ostatnio wysłała mu takiego smsa .przepraszam za błędy pisownia oryginalna mojej tesciowej :-) Nie wiem co robić nie do końca chcę się radzić koleżanek bo boję się że nie będą obiektywne. Dodam tylko że jestem lepiej wykrztałcona niż mąż i lepiej od niego zarabiam. Uwaga sms .. Synu kopnij to szkaradztwo w dupe to smierdzacy len czy to obiad ci zrobi normalne rodziny ida sobie wszedzie razem w sobote czy niedzile a ty ciagle sam czy y masz lozko zaslane huj albo walw morde z otwartej inaczej nie dasz rady mam dla ciebie super panienki z prcy ona celowo to robi nikt jej nie lubi czy ma kolezanki ani jednej ile miala kolezanek na slubie nie daj sie tychlopak z takim majatkiem pr ze d dziadem nie ustepuj nie badz glupi my ci nigdy krzywdy nie zrobimy i zawsze nasz dom jest twoim domem

Gość gość
Twoj mąż też jest tak tepy jak jego matka?

Gość gość
Nie drugiego takiego tępaka ciężko znaleźć., ale mąż niestety jest jedynakiem i jest pod jej wpływem ...

Gość gość
suka

Gość malowana2411
Teściowa to nie rodzina. Tak było jest i będzie. Moja też jest walnięta. ;) Także piateczka! :)

Gość gość
Może jesteś lepiej WYKSZTAŁCONA , jednak zainwestuj w słownik ortograficzny.

Jak zareagował Twoj maz na to? Ciezka sprawa.. od zawsze tesciowa byla tak wrogo do Ciebie nastawiona?