Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

POMOCY CO JEST ZE MNĄ NIE TAK?

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat nienawidzę ograniczeń,zakazów,rozkazów i obowiązków. Jestem buntownikiem i często wpadam w gniew ale to dziwne bo te napady gniewu występują w 97% w domu wśród rodziny ,mój ojciec jest chory na schizofrenie odkąd ukończyłam 10 lat,bierze teraz silne leki i nie jest jak kiedyś jest zupełnie innym czlowiekiem denerwuje mnie sam jego widok,moja matka jest osobą władczą i impulsywną chce mieć nade mną 100% władze,nie rozumie ludzi młodych i pragnie mnie ograniczać co mnie frustruje,dodam że jest abstynentką co jest dużym problemem bo lubię raz na tydzień się napić.W dodatku mam bulimie i z reguły jestem bardzo pewną siebie osobą i za taką mnie ludzie uważają na taką teź wyglądam jednakźe mam kompleksy i bez ubrań czuję się nie pewna siebie i brzydka . Ciągle myślę tylko o seksie o niczym innym tylko o tym,uprawiałam seks tylko dwa razy w życiu w z dwoma partnerami na raz,w pierwszym byłam zakochana na zabójstwo bez wzajemności,miał on penisa o długości 6 cm dosłownie jednakze nie obchodziło mnie to,drugi partner to kolega chciałam po prostu sprawdzić czy jak zrobię to z osobą do której nic nie czuje czy będę wstanie być usatysfakcjonowana i najgorsze jest to że myślę tylko o seksie pragnę tego ale nie umiem robić tego z byle kim. Jak miałam 14 lat już robiłam loda na klatce. Uwielbiam podniecać mężczyzn i doprowadzać ich do szału jednym ruchem bądź gestem ,lubię gdy zwracają na mnie uwagę i patrzą jak na obiekt seksualny kręci mnie to . W ubraniach czuję się niesamowicie seksowanie i lubię iść pewnym krokiem i zalotnie patrzeć na mężczyzn .W domu bez ubrań czuję się okropnie ,nie seksownie i mam wrażenie ze nie ma we mnie nic ładnego. Lubię imprezowac ,nie pije często ale jak już pije to muszę się upić uwielbiam to i wtedy nie mam nadzieję sobą kontroli ale nie widzę sensu w piciu z umiarem ,pale trawkę czasem,i wciągam mefedron raz na jakimś czasie dotychczas zdarzyło to się 9 razy,pale też papierosy. Nie uczę się ani trochę nie widzę w tym sensu wiem że każde dziecko nie lubi szkoły ale cokolwiek robi a ja uwazam ze marnuje tam tylko swój czas chciałabym być barmanką albo mieć własny interes. Nie raz podniosła na matkę rękę,3 razy upiekłam z domu na noc bo sama nie chciała mi pozwolić,często w domu krzyczę przeklejam i marudze a wśród znajomych uchodzę za osobę mega pozytywną ,energiczną,miłą i pomocną. Czy ze mną jest coś nie tak? Czy to hormony? POMOCY prosze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować