Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On wyobraża sobie mnie w seksie

Polecane posty

Gość gość

On ma 43 lata, ja 26 lat. Znamy sie dość dobrze, na tyle by rozmawiac o seksie. Opowiadałam mu o chłopaku z którym sie spotykam, o tym, ze uprawialiśmy seks (tylko tyle, bez szczegolow), a on na to, ze wlasnie sobie wyobraził ta scenę. Czy to normalne czy fakt, ze sobie wyobraża mnie w seksie nawet z kimś innym swiadczy o tym, ze chciałby seksu ze mna?

Gość gość
Tak, to oznacza, że on chce seksu z Tobą. A Ty z nim chcesz ? Zgaduję, że intryguje Cię to :) I zapewne TEŻ już sobie to wyobrażałaś...

Gość gość
Zacny materiał. Gdzie takie laski, no gdzie ? Bo tu dookoła tylko zmęczone życiem wieszaki i zapasione kebabem lochy.

Gość gość
nie wiem gdzie. nie wiem jaka to dieta ze idzie w d**e a w gore nie. moze to genetycznie maja murzynki, chyba tak nie? ja wole swoja pupke, i tak mi sie wydaje za duza a uda za grube mimo ze rozmiarowo jest ok. nie wiem szukaj na SDM, były takie w dlugich spódnicach :D

Gość gość
To chyba nie ten temat

Gość gość
On ma 43 lata, ja 26 lat. Znamy sie dość dobrze, na tyle by rozmawiac o seksie. Opowiadałam mu o chłopaku z którym sie spotykam, o tym, ze uprawialiśmy seks (tylko tyle, bez szczegolow), a on na to, ze wlasnie sobie wyobraził ta scenę. Czy to normalne czy fakt, ze sobie wyobraża mnie w seksie nawet z kimś innym swiadczy o tym, ze chciałby seksu ze mna?

Gość gość
On układa sobie życie z inną,

Gość gość
Jak uważacie?

Gość gość
uwazamy ze nie potrzebujemy buhajow chcacych ****** sie 3 razy pod rzad. za 1000zl mozna sobie d***** wymydlac

Gość gość
a ona czuje w nim piniądz :D