Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

95241

Mam problem z pewną dziewczyną.

Polecane posty

Witajcie. Od kilku lat podobała mi się pewna dziewczyna... W końcu, kilka miesięcy temu odważyłem się zagadać. Okazało się, że nie dość, że jest śliczna, to ma świetny charakter. Piszę z nią codziennie po wiele godzin, i raz na jakiś czas się spotykamy. Jest ona 2 lata starsza. Niestety, pewnego razu coś mi odwaliło i (trochę pod jej wpływem) napisałem, że coś do niej czuję ( a chciałem to wyznać na żywo). Ona odpowiedziała, że nie szuka nikogo. Ale to jest trochę dziwne. Nawet po tym się spotykamy, ona mówi mi, że jestem przewspaniały,przystojny, i że uwielbia ze mną pisac i rozmawiać oraz że cały czas ma ochotę rzucić się na mnie z pocałunkiem i mimo, że mnie odrzuciła to powiedziała, że jeśli bym ją pocałował to by się ucieszyła. Ostatnio nawet napisała, że chciałaby się zmienić, bo jestem wart każdego uczucia... W skrócie - cały czas mnie chwali, chce się całować, pisać, gadać, a nie chce być w stałym związku, bo mówi, że czuła by się uwięziona i nie potrafiłaby się zaangażować. Co robić ? Spotykać się z nią tak po prostu ? Odpuścić ? Pomocy.

Gość gość
Spotykać się. Wkoncu się zaangarzuje. A jak nie to Wyczujesz to po paru tygodniach i odpuscisz.

Gość gość
nie kocha cie wiec nie chce wchodzic z toba w zwiazek. A sprobowac tez nie chce bo nie chce cie zawiesc

Gość gość
mialem taka sama sytuacje, wszystko bylo super dopóki nie wyznalem jej swoich uczuc. Po dluzszym czasie jak rozmawialismy okazalo sie ze ona nie zdazyla sie we nie zakochac i przez to ze wiedzial co ja do niej czuje to ona nie chciala sie juz spotyka, poniewaz bala sie ze zrobi mi tym nadzieje i jak nic z tego nie wyjdzie to ze sie zalamie. Moze tu jest to samo, boi sie zenic z tego nie bedzie i nie chce cie zranic

Gość gość
Ona sama mówi, że nie chce mnie zranić. Tylko, że dziwi mnie to, że ona chce się spotykać i mówi, że nie może się powstrzymać, żeby mnie pocałować oraz, cały czas prawi mi komplementy. Chwali we me wszystko i cały czas mówi, że jestem boski :\

Gość gość
O wilku mowa.. Właśnie do mnie napisała i się pyta czy za nią tęskniłem po całym dniu bez kontaktu ...

Gość gość
to ona nie jest w 100 % normalna. Kobiety mowia facetom komplementy ale nie na tyle zeby wpadac w zachwyt i przed nim to pokazywac , kobiety nie sa takie glupie.Moze ona sie tylko toba bawi , tak to dla mnie wyglada

Gość gość
pytales ja dlacego nie chce sie z toba zwiazac ?

Gość gość
Też na początku tak myślałem, ale porozmawiałem z nią na ten temat i jestem pewien, że tego nie robi.

Gość gość
Tak, pytałem. Ona nie odczuwa potrzeby stałego związku. Nie potrafiłaby się zaangażować i nie czułaby się wolna.

Gość gość
no i czego ty nie rozumiesz ?

Gość gość
Spróbuj umówić się z inną i zobaczysz reakcję tej twojej. To może być kluczowe.

Hmmm... Ja bardzo często się spotykam z koleżankami, ale to jest zawsze typowo koleżeńskie, ale ona wtedy mówi, że jest zazdrosna (myślę, że pół żartem - pół serio)