Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie tipsy super glue ? ciaza

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś juz kleiłam paznokcie na super glue i nigdy nic mi sie nie działo tak jak to niektorzy mowią , ze to chore. Na klej do nich mi sie nie trzyma. Jestem w czwartym miesiacu ciazy . Stan moich paznokci drastycznie sie zmienił, są beznadziejne, a mam pracę która wymaga schludnego wyglądu, nie mogę uzywac akrylu . Czy moge tipsy przykleić na SUPER GLUE ?? Wiem ,ze na mnie najedziecie , ze chora głupia, ale pytam bardziej kobiet ktore nie popadają w skrajności, wiem ,ze oapry moga zle wplynac na dziecko, ale ja nie mam zamiaru go wdychać. Chodzi mi bardziej o to czy jak delikatnie przykleje nie przeniknie nic przez płytkę ?

Gość gość
Akryl odpada ale żel chyba możesz stosować?

Gość gość
Kochana, nikt Ci nie odpowie. Takiego zagadnienia ludzki rozum nie nadal ☺

Gość gość
A nie mozesz isc normalnie na hybryde?chyba w ciazy nie szkodzi za bardzo.

Gość gość
Hybryda ''zdziera mi się '' bardzo szybko. :O Nie jestem żadną tipsiarą, obeszłabym sie i bez tego, ale mam to pod ręką a tak jak napisałam w ciazy stan paznokci bardzo sie pogorszył, nie wspominając o włosach i cerze, ktore jakoś prowizorycznie do ładu doprowadzam. Zostają paznokcie nieszczęsne..

Gość gość
up

Gość gość
Idź do kosmetyczki i zrób normalnym żelem.

Gość gość
Plastikowe tipsy to ja przyklejalam jak mialam chyba ze 13 lat. Hybryda sie zdziera? Ja robie na naturalnych, bo mam dlugie i nic sie nie zdziera. Plastikowe tipsy przyklejone na super glue jaki obciach.

Gość Sesenka
Chyba już lepiej trochę więcej wydać i mieć ładne paznockie, które tak jak sama napisałaś są potrzebne Ci do pracy. Żel albo hybryda byłaby idealna. Nie wiem jednak co do salonu. Sama rozglądam się za jakimś wartym uwagi. http://abacosungdansk.pl/manicure/ ktoś może przedłużał u nich paznokcie w Gdańsku i jest w stanie się wypowiedzieć i dać jakieś wskazówki? :)