Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec mnie wkur...

Polecane posty

Gość gość

- chodzi po domu w samych majtkach - pierdzi na głos w korytarzu w kuchni i pokojach - ma brzuch duży jakby byl w 9msc ciąży - żre na noc - zawsze jak coś ogladamy to musi sobie przynieść żarcie przed tv i zre tak że słychać jego język i każde połknięcie pokarmu - poucza innych myśli że jest najmądrzejszy - najgorsze jest to że nikt go nie zna dobrze i każdy mi mówi że mam najlepszego ojca jaki może być a on u mnie już dawno stracił autorytet i działa mi na nerwy

Gość gość
Przeczytałam to co napisałam i jednak zdałam sobie sprawę że mimo wszystko go kocham :) no ale czasami taki jest wkurzajacy... :/

Gość gość
teraz prawie każdy facet ma brzuch :O ale od kobiety wymagają wyglądu modelki. Mój ojciec ma 62 lata i nie ma brzucha, nie wiem czemu, chyba dlatego bo nie pije w ogole alkoholu. Moj chlopak 30 lat i brzuszek ma bo lubi sobie wypic piwko... chyba od alkoholu sie takie wielkie brzuchy robią.

Gość gość
alkohol jest bardzo kaloryczny, do tego dochodzi wpierdzielanie jak świnia przez facetów i mamy na ulicy co mamy, co drugi z nadwagą

Gość gość
Tak nadwaga jest obrzydliwa