Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacachcacaodpowiedzi

czy ludzie sie przyciągają

Polecane posty

Jak myślicie? Czy optymistow ciągnie do optymistów,pesymistów do pesymistów, popaprańców do popaprańców, rodzinnych do rodzinnych etc? Chodzi mi o związek, facet+kobieta, dwoje obcych sobie ludzi, którzy jeszcze się nie znają.. Czy istnieje coś na zasadzie "przyciągania" podobnych umysłów?

Kiedyś myślałam o nas "wyjątkowi", teraz widząc u niego cechy które chciałabym zlikwidować (lub zmniejszyć) w sobie irytuję się, wręcz dołuje? Kiedyś myślałam że będziemy sami przeciwko światu, im jestem starsza tym mniej chce sie zamykac, chce sie usmiechac, widziec dobre strony albo w ogóle mniej widzieć, chce kogos mniej dziwnego od siebie, ale czy ktos taki chce mnie? Ps. Kocham go

no i co?

Gość gość
Zapewniam , że ktoś chce. Tak myślę.

A mi się wydaje że taki "prosty", wesoły chłopak, zżyty z rodziną i otwarty na ludzi, będzie zawsze chciał fajną dziewczęcą zwiewną babkę z takim samym podejsciem do zycia.... I taki chyba by ze mną nie wytrzymał, a moze i ja bym sie znudziła? Nie szukam wybawiciela, tylko osoby z której mogłabym wziac przykład a nie krecic to kolo i krecic....