Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

95241

Pocałować ją czy nie ?

Polecane posty

Witajcie. Już w jednym temacie dokładniej się rozpisałem o moim problemie, ale w dużym skrócie - dziewczyna nie chce być w związku, lecz mówi, że strasznie mnie lubi,chce się często spotykać,pisać i ma ochotę mnie pocałować ( i mówi, że ja mogę ją). I teraz.... Bardzo chciałbym ją pocałować. To sprawiłoby mi wielką przyjemność, ale czy jest sens to robić ? Pokazałbym jej, że może ze mną robić co chce i ogólnie owinęłaby mnie wokół palca. Liczyć, że z czasem najdzie jej ochota na związek ? Odpuścić i całować się z nią dla przyjemności ? Urwać kontakt ?

Gość gość
Pokazałbym jej, że może ze mną robić co chce i ogólnie owinęłaby mnie wokół palca. X No właśnie. Człowieku, ona się Tobą bawi, sprawia jej to przyjemność, ze ma adoratora. Tu nie chodzi o to, że ona nie chce być w związku, owszem nie chce, ale z Tobą. Pozna innego i nagle nie będzie miała głupich wymówek o braku wolności. Odpuść, dla swojego dobra, znajdź taką, która będzie Tobą zainteresowana na poważnie i nie będzie się Tobą bawić, jak ta kretynka.

Chyba masz rację... Chociaż miałem z nią o tym rozmowę i przekonywała, że mną by się w życiu nie bawiła, choć nie wiem czy w to wierzyć. Ale... Co gdybym się z nią spotykał, rozwijał naszą znajomość.. Może w końcu coś poczuje ? Oczywiście, nie byłbym jej pieskiem i nie spotykał się zawsze tak jak ona chce.

Gość gość
Może w końcu coś poczuje ? X Ile tak jeszcze będziesz czekał? I po co sobie robisz nadzieję? Będzie bardziej boleć, po co Ci to? Zdarzyło Ci się cos takiego, że nagle po kilku latach pisania i spotykania się, spojrzałeś na kobietę inaczej? Jesli nie przydarzyło Ci się coś takiego, to nie licz na to, że tutaj się zmieni. Gdyby była Tobą zainteresowana, to byście byli razem i już. Pisze Ci to jako kobieta, na naprawdę się Tobą bawi, podbudowujesz jej ego, czuje się atrakcyjna, każdy z nas lubi miec adoratora, prawda? Dziewczyna robi Ci nadzieję, ale z tego nic nie będzie.

Ok Dzięki. Najbardziej boli to, że cały czas daje mi nadzieję :\ Często sama napisze coś w stylu ,,ale dzisiaj sexi wyglądałeś, bo Cię widziałam", ,,Jesteś najlepszy" itp. :\ I zazwyczaj to ona rozpoczyna pisanie. Ze spotkaniami to po równo.

Gość gość
,ale dzisiaj sexi wyglądałeś, bo Cię widziałam", ,,Jesteś najlepszy" X Powtarzam, bawi się Tobą. Manipuluje Tobą, mówi że nie chce związku, ale daje Ci do zrozumienia, że ją pociągasz, więc czego chce? Seksu bez zobowiązań? Niech się określi. Ja nie mówię takich rzeczy facetom, z którymi nie liczę na coś więcej, poza koleżeństwem. Naprawdę dobrze Ci radzę, zakończ tą znajomość, bo tylko się męczysz, a ona ma z tego frajdę.

Tak, ona chciałaby sie spotykać bez zobowiązań. I kontaktu nie dam rady urwać. Ze względu na pewne czynniki będziemy widzieć się codziennie, ale najpewniej ogranicze je do ,,cześć". Dzięki za rady.