Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazyliscie ze to mit ,że facetom podobaja sie kobiety z duzym biustem?

Polecane posty

Gość gość

ja mam wielu kolegów i slucham nieraz jak mówią ,ze nie lubia duzych cycków u kobiet..wola takie w sam raz do rączki ,zeby sie miescily. skad sie wiec wzielo takie przeklamanie ,że faceci wola duze biusty??moze nastolatkowie dojrzewajacy ale nie dojrzali i prawdziwi faceci.

Gość gość
zauważyłam, że jedno mówią drugie robią ;)

Gość gość
Różne są gusta i guściki. Preferuję mniejsze biusty, kobieta jest wtedy bardziej harmonijnie zbudowana, ma ładniejszą linię. Ale to tylko moje zdanie. Patrząc jednak na modelki ... może to nie tylko moje zdanie :-)

Gość gość
chyba nie mówisz o modelkach z victoria secret, one wszystkie mają pokaźne biusty

Gość gość
tez to zauwazylam raczej licza sie proporcje sylwetki niz wielkosc biustu

Gość gość
A ja zauwazylam,ze lubią patrzec na duzy biust. Moj mąż ostatnio nie mogl oderwac wzroku od kobiety z duzym biustem na wierzchu ale mozliwe,ze dlatego,ze za duzo odslonila,bo nikt jej w oczy nie patrzyl haha

Gość gość
Faceci lubią gapić się na duży biust, to prawda i tu prawie każdy tak ma, ale obfity wyeksponowany biust ma coś takiego, że zwraca uwagę praktycznie każdego. Faktycznie jak kobieta ma wielki biust i do tego cała jest ekhm wielka, nie ma charakteru flirciary czy eterycznej kobietki, nie jest zbyt ładna, nie ma "tego czegoś", to może nie mieć powodzenia. Jednak wiadomo lepiej jak ten spory biust kobieta ma niż nie, bo jednak żyjemy w kręgu kulturowym, gdzie duże piersi u kobiety uchodzą za atut i tyle.

Gość 44 cm w bicepsie
Bo tu nie o same wielkie cycki chodzi.Grubaska z wielkimi obwislymi cyckami zachwytu nie spowoduje za to szczupła( ale nie chuda) zgrabna kobieta ze średnim jędrnym biustem jak najbardziej mężczyzne zachwyci.L icz się też proporcje,wielkie nieproporcjonalne balony wcale nie są estetyczne.

Gość gość
Duży. Biust u szczuplej młodej zgrabnej dziewczyny tak. U lochy z nad waga nie.

Gość prawictwo pospolite 152
duży biust nie jest zły , ale tylko jak panna ma niską wagę .. Jak ktoś wazy 85 kg i ma duze piersi to one dodają jej tylko masy Przez te piersi wydaje sie jeszcze większa , to obleśne jest