Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kodstravinci

dystans

Polecane posty

Witam,chodzby jestem chlopakiem i mam 21 lat,postanowilem poprosic o rade od was drogie kobietki :),otoz sprawa wyglada tak ze,poznalem dziewczyne ok rok temu nie utrzymywalem z nia kontaktu,kontakt pojawil sie na poczatku czerwca,bylo wszystko ok,pojechalismy na impreze,byli tam mlodzi ludzie mlodsi ode mnie,mniej wiecej 17-21 lat,z ta dziewczyna spotykalem sie ok tygodnia wszystko bylo ok,jestesmy na tej imprezie a ja patrze ona lata za kazdym innym jak by mnie tam nie bylo i wtedy powiedzialem sobie ze latawicami przejmowac sie nie bede,wiec kontakt urwal sie na ok miesiaca?jakos od tygodnia zaczepia mnie na aplikacji snap chat,pisze mi na facebook'u,sam nie wiem o co jej chodzi,trzymam ja z dystansem przez to co sam widzialem,na tej imprezce,teraz sam nie wiem czy sie mna bawi,czy tez probuje jakos zwrocic na siebie uwage,szczerze sam nie wiem,wiec czekam na mila wspolprace dziewczyny :)

Gość gość
chodzby :D

Gość gość
nie wiem czy powinieneś sobie zajmować czas takimi osobami, które Cię nie kręcą specjalnie. A z Twojej wypowiedzi wynika, że masz do niej luźny stosunek. Możliwe, że ta panna chciała, żebyś był zazdrosny, a teraz, jak wrzuciłeś na luz to wypisuje. Możliwe też, że ona po prostu Cię traktuje jako fajnego kolegę i dlatego pisze - to sam wiesz lepiej od nas tutaj. Ja bym się nie przejmowała dziewczyną, która mnie nie kręci i zachowuje się w sposób, który mnie razi. Ewidentnie latanie za każdym facetem (cokolwiek to znaczy?) nie jest najbardziej pożądaną cechą u dziewczyny :)