Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skandal 2 tyg bez ciepłej wody???Rozumiem 2 dni ale ...

Polecane posty

Gość gość

ale 2 tygodnie to jest skandal qrwa, bo ja kaiejs modernizacje sobie umyslili :/ cofac ludzi do 19 wieku az na 2 tyogdnie, czy ktos z was ma podobny problem? Przeciez tak sie nie da egzystowac, po prostu sie nie da !!!!

Gość gość
da się; ludzkość tak egzystowała od początków swojego istnienia do niedawna. A niektórzy nadal tak egzystują, Przemek prawik na przykład :D

Gość gość
a jak baba ma okres to jak sie ma myc wtedy qrwa jego mac? Albo niech ktos sie usra to jak sie do hvja ma wymyc???? Co za qurestwo w tym kraju jest, debile tylko maja takie pomysly

Gość gość
Przemek prawik to wiecej sciemnia tutaj zeby posty pisac i szokowac, napewno mieszka normalnie jak wszyscy

Gość gość
Moze macie jakies pomysły, bo ja kompletnie nie wiem jak sie tak myc, jak słowo daje, nie wiem.. jak np umyc codziennie długie włosy, myje codziennie bo mi sie przetłuszczają wiec to jest mus..dla mnie to jest dramat, co umyc najpierw? pisssssde u dvpe czy reszte czy moze najpierw włosy no qrwa mac za7ebie tych skvrwysynow za te 2 tygodnie takiego nieżycia, wleze tam do tego zarządu zapytam sie kto jest odpowiedzialny za to i w morde mu strzele kijem bejzbolowym, nie chce nawet zadnego odszkodowania od niego tylko chce mu przy7ebac zeby poczuł moją niewygode

Gość gość
no szczęsciarze, zadno z was nie ma takich problemow?

Gość gość
Nie przesadzaj, podgrzej wodę w garnku , wlej do miski i myj się. A jakbyś remontowala łazienkę to co? Umarł w butach?? Hehe masz ty problemy!

Gość gość
Będziesz mieć traumę do końca życia bo wody ciepłej nie ma w domu hehe

Gość gość
gość dziś Będziesz mieć traumę do końca życia bo wody ciepłej nie ma w domu hehe x smiej sie, smiej, posmieją sie inni z ciebie jak to ty nie bedziesz mial/a cieplej wody ha-ha-ha :D 🖐️

Gość gość
u mnie góra 3 dni,idz na basen ,to jest sposób

Gość gość
na basenie to mozna syfa załapac, bo ludzie w obecnych czasach parzą się jak żaby w bajorze i przenoszą syfilis i kiłe, powodzenia🖐️

Gość gość
no i nagminnie szczą pod prysznicem, ja bym nie skorzystala

Gość gość
bosheeee, moze oni tylko tak kitują ze to 2 tyg., moze sami nie wiedza wiec dali termin maxymalny, juz sama nie wiem.. :-[ moze to bedzie tylko 5 dni..modlic sie do Boga, żeby to nie trwalo az 2 tygodnie :(

gość dziś no i nagminnie szczą pod prysznicem x szczom jak psy