Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was przegrał życie ? bo ja mam 28 lat i niczego nie osiągnęłam...

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie bylam na imprezie, nie mam zadnych znajomych, nigdy nie byłam nad morzem, mam tylko mature, pracowalam ale zawsze dorywczo typu ulotki, magazyn, pakowaczka, telemarketing, jestem wciąż dziewicą, nie mam pieniędzy, jestem brzydka malo kobieca płaska niska beznadziejna... niczego nie przezyłam, gó/wno widziałam i w dóópie byłam... kto z was ma podobnie ?

Gość gość
Ja w sumie oprócz studiów, które ciągnę i ciągne oraz byle jakie pracy też nic nie mam. Mam nadzieje, że jako skończę studia to bedę mieć więcej możliwości.

Gość gość
Wcale nie przegrałaś życia. Jeszcze nie jest za późno aby coś zmienić. Zacznij od sprawy błony dziewiczej: Kup w sklepie średniej wielkości ogórka i paczkę prezerwatyw. Umyj ogórek, nałóż na niego prezerwatywę (aby go wygładzić) i przebij błonę. Z pozoru może ci się wydawać, że to nie nie zmieni. Ale jak mówi chińskie przysłowie: "1000-kilometrowa podróż, też zaczyna się od pierwszego kroku".

Nie przegrałaś życia po prostu masz gorszy start niż inni. Podobnie jak ja zaczynasz od zera. Ale czy to dyskwalifikuje cię do bycia szczęśliwą. Walcz z wszystkich sił żeby odmienić swoją sytuacje. Możesz jeszcze zwiedzić cały świat. Lecz same słowa nie wystarczą i chęci też nie trzeba pracy i wysiłku aby zrealizować to co się chce osiągnąć. I też nie da się tak wszystkiego ogarnąć odrazu małymi krokami powoli do przodu. Mówisz że nie jesteś piękna na pewno będzie ktoś dla kogo będziesz całym światem.

Gość gość
to że jesteś cała to jest największe szczęście , szukaj tylko miłości platonicznej to szybko znajdziesz szczęście ..

Gość prawictwo pospolite 152
mam nadzieje , ze przynajmniej jesteś szczupła

Gość gość
28 lat to początek, niczego nie przegrałaś, tylko rozumu u ciebie mało. Zamaist pisac bzdury na kafeterii, ....

Gość gość
Autorko skąd jesteś?

Gość gość
Tez jestem plaska I to moj straszny kompleks :'(

Gość gość
A ja mam zielone oczy i to też straszny komplax, chyba ...Co za dziecinada

Gość gość
Ja mam 21 świruje i mam kłopoty

Gość gość
A ja mam 30 i mam dom 300m mieszkanie 60 dobre autoterenowe męża dziecko rasowego psa

Gość gość
Po co ci dom 300m na 3 osoby?

Gość gość
To jaki tryb zycia prowadzisz zalezy najwiecej od Ciebie...masz mature, a wielu jej nie ma...pracujesz dorywczo,ale dlaczego? szukaj pracy stalej,wychodz do ludzi,wyjdz na impreze,szukaj znajomych,otworz sie na innych,na nowe wyzwania..partnera tez znajdziesz,jest wiele brzydali i zmieniaja partnerwo ,jak rekawiczki,moze tylko ty uwazasz sie za brzydka,zadbaj o siebie..plaska? takich kobiet wiele jest i one tez maja facetow..nad morze??? wsiadaj w pociag i jedz ..dokoda chcesz..moze wlasnie tam odmienis ei twoj los,poznasz kogos np...