Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygadanaa

chrapanie faceta

Polecane posty

Gość wygadanaa

mój facet chrapie. Od początku mi to przeszkadza.... ale ostatnio problem nasila się i nie chce być okropna, ale nie mogę tego znieść. Kazałam mu iść z tym do lekarza, ale on uważa, że "kazdy" chrapie i to normalne. Dodam, że faktycznie jego ojciec też ma ten problem. Tylko ja nie moge juz wytrzymać. Nie spie przez to do poznych godzin. Troche dlatego, ze jest za głośno, a trochę z frustracji...

Gość gość
Ma facet rację - każdy chrapie, ale twoja "frustracja" nie pozwala ci usłyszeć własnego chrapania :P

Gość gość
współczuję Ci , mam tak samo :( mój ma od zawsze chore zatoki (jedna z przyczyn chrapania)ale też nie chce iść do lekarza.

Gość Medicus DCL
Proszę Pani, Pani partner nie powinien bagatelizować chrapania. Rekomendujemy wizytę u specjalisty. Wcześniej jednak zapraszamy na naszą stronę www.medicusdcl.pl/chrapanie, na której można przeczytać czym jest chrapanie i jak diagnozuje się jego przyczynę. Pozdrawiamy!

Gość gość
Tak sobie tłumacz debilko. Nie kazdy chrapie

Gość gość
Wcale nie prawda że każdy chrapie

Gość gość
Mojego starego, też nie potrafie namowic na leczenie, a spac sie juz nie da z nim. Uważa, że kazdy chrapie i nie da się tego zmienic.

Jeśli facet chce uniknąć wizyty u lekarza a ty nie chcesz mieć obok w łóżku niedźwiedzia w zimowym śnie spróbuj go namówić na spray Desnoran (https://www.znamlek.pl/desnoran-25184.html) Mam nadzieję że pomogłam, bo piszę to z wlasnego doświadczenia. Ja już śpię w spokoju, nikt mi jie chrapie koło głowy.