Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciel

Polecane posty

Gość gość

Mam takiego jednego przyjaciela od serca. Znamy się od blisko dwóch lat. Często się widujemy. Mogę z nim rozmawiać o wszystkim. Dostałam od niego zaproszenie na wspólny wyjazd wakacyjny nad morze, na tydzień na Hel. Muszę się zdecydować do końca tygodnia żeby zdążył to zorganizować. Martwi mnie trochę fakt, że to on chce pokryć cały koszt tych wakacji. Czuję się z tego względu niezręcznie. Inna sprawa jest taka, że do tej pory widywaliśmy się najczęściej przy ciastku i herbacie na max kilka godzin. Nie spędziłam z nim nigdy tak więcej czasu jak to by miało miejsce na wyjeździe.

Gość gość
Rozumiem, że głupio nieco tak na czyiś koszt, ale to Twój przyjaciel - robi to żebyście mogli spędzić przyjemnie czas. Powinnaś skorzystać.

Gość gość
pakuj plecak kup kondonow na wypadek gdyby on zapomnial i jazda :-P

Gość gość
To nie tak. Poznaliśmy się prawie dwa lata temu w zupełnie niespodziewanym momencie. Poczułam do tego człowieka sympatię i zaufanie. Zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i się odwiedzać. Teraz z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że był to jedyny człowiek jakiego spotkałam na swojej drodze, który był naprawdę dla mnie dobry i chciał mnie poznać jak nikt inny. Zawsze mogę porozmawiać z nim tak od serca. To starszy, poważny człowiek. Podobnie jak ja dużo w życiu przeszedł. Cieszę się, że go poznałam. Jest mi bliski.

Gość gość
Zabierz paczkę prezerwatyw, ładną bieliznę, zadbaj o depilacje intymną i jedź. Dobrej zabawy. :)