Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry samoopalacz

Polecane posty

Gość gość

Witam Nie moge sie opalać ponieważ od dwóch lat dostaję uczulenia i to ciężkiego od słońca , jestem świeżo po wyleczeniu uczulenia (przebywałam krótko na balkonie). Jestem blada jak córka młynarza i zleje się z ubiorem . Czy którać z Was może mi polecić samoopalacz żeby ciut przyciemnić skórę a nie wyglądac jak pajac. Dziękuję

Gość gość
To ja autorka mam w przyszłą sobote wesele i mam jasną sukienkę.

Gość gość
Fajny jest samoopalacz w sprayu z kolastyny ale nie luxury bronze tylko taki w jasnej butelce, do twarzy i ciała. Szybko się wchłania i delikatnie przyciemnia, tak stopniowo. Nie da się nim zrobić krzywdy. W hebe jest na pewno. Tylko pamiętaj o peelingu całego ciała przed aplikacją!

Gość gość
Z Sun Ozon tez jest niezły, ale ten w sprayu a nie balsam. Do kupienia w rossmanie. Ewentualnie chusteczki samoopalajace z dax cosmetics ale one już mogą powodować czasem plamy.

Gość gość
Tylko DOVE summer glow.Żaden Inny!Mam ten sam problem,przetestowałam kilka,ale dove najlepszy,piękna opalenizna i zero smug.

Gość gość
Tylko ze dove to balsam brazujacy a nie samoopalacz. A balsamy są bardziej problematyczne. Przynajmniej ja tak miałam, smugi i nie równo schodził i długo się czekało na efekt opalenizny

Gość gość
E mi sie chce kupsztala