Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy to najlepsi mężczyźni na świecie

Polecane posty

Gość gość

Prawie każdy ma samochód, bardzo dobrze znają się na mechanice. Zaradni i obrotni, sami remontują domy lub mieszkania. Jak któryś nadskakuje na rodzinę potrafią dać w pysk, nie to co żabojady i szwaby, pozwalają żeby muzułmanie gwałcili im kobiety. I co? Ich odpowiedź to rysowanie kredą po ulicy. Jak 5-letnie dzieci. A Polak nigdy by na to nie pozwolił. Bo ma jaja. A Kobiety piszące o ,,polaczkach'' lub inne obraźliwe sformułowania na tym forum, narzekające na facetów wybierały chyba sobie małolatów, ci.ty w rurkach bo młode pokolenie jest zepsute. Ale polscy faceci 30+ wzwyż są najlepsi na świecie.

Gość gość
Hahahahahahahaha Polacy to najgorsze k****y , po wódzie tłuką żony/partnerki , gwałcą małe dzieci ,podpalają żony(widać że to nie tylko arabska specjalność)

Gość gość
Polki są najwspanialsze dbają o siebie i dlatego jak zdradzają to przynajmniej nie robią wstydu że z nimi musieliśmy się kochać...

Gość gość
@20:40 To że cię tłukł to twoja wina bo sama przecież go wybrałaś. Skoro żyłaś z nim to powinnaś zauważyć jakieś niepokojące objawy w jego zachowaniu. Zauroczenie czy jednak miałaś klapy na oczach?

Gość gość
UP

Gość gość
gość dziś @20:40 To że cię tłukł to twoja wina bo sama przecież go wybrałaś. Skoro żyłaś z nim to powinnaś zauważyć jakieś niepokojące objawy w jego zachowaniu. Zauroczenie czy jednak miałaś klapy na oczach? x x x Nikt mnie nie tłukł bo nie mam męża a mój ojciec na całe szczęście nie jest Polakiem :-) Ale bywam w Polsce i mam polskich znajomych-niektórzy opowiadają naprawdę straszne rzeczy jakie dzieją się w czterech ścianach polskich domów

Gość gość
To że często faceci są skurwesyny zależy często od partnerek. Kwestia zbliżenia się do partnera i otworzyć się szczerze na faceta. Mój dużo pomaga nawet w domu przy dzieciach ugotuje obiad itd... Ale nie izoluje go w związku bo on i dzieci są najważniejsze. A mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki wspierał porody. Co do obecności przy badaniu to zawsze powinien być ktoś z nami by nie przytrafiła tragedia jak jednej pacjentce a ile nie nagłaśnia takich przeżyć jak. .. Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek