Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zocha_91

ciśnieniomierz dla taty

Polecane posty

Gość gość
Ciekawy zestaw Smartcardio + Duo control ma Sanity aktualnie w promo, kupowałem to rodzicom, wyszło jak przeliczałem coś koło 8 dych taniej niż zamawiając osobno urządzenia.

Gość kamilabednarz
Dobre zniżki mają na zestawy od Sanity od jakiegoś miesiąca, myśmy wzięli SmartCardio+ DuoControl to jest ciśnieniomierz plus aparacik do pomiaru saturacji, bo mąż coś takiego do treninguw potrzebował.

Gość gość
Sanity ma dobre urządzenia dla sercowców, sam kupowałem zestaw SmartCardio + Pulsooksymetr DuoControl ostatnio, ciśnieniomierz plus urządzenie do badania sobie natlenienia krwi.

Gość gość
Warto było kupić w zestawie Smartcardio + Duo control z ciśnieniomierza korzysta bardziej żona, ale już pulsooksymetr od dawna mi się marzył – bardzo wygodny model, łatwo zrobić na szybko pomiar

Gość gość
Do pomiaru ciśnienia i saturacji mam zestaw od Sanity - SmartCardio + pulsooksymetr DuoControl. Wszystko działa szybko, dokładnie, chwalę sobie.

Gość gość
Jeśli chcesz kupić ciśnieniomierz dla taty, to polecam Ci sprawdzić ceny w internecie. Niedawno też kupowałam dla swoich rodziców, więc troszkę orientuję się w temacie. ;) Najtaniej znalazłam na tej stronie: https://www.apteka-melissa.pl/ :))

Gość gość
Też za mną chodzi żeby zainwestować w SmartCardio i DuoControl ale jeszcze się waham. Jak długo akumulator wytrzymuje w ciśnieniomierzu? Ktoś coś?

Gość gość
Będę chciała zamówić Simple i w zasadzie jestem już zdecydowana teraz tylko czekam aż mi syn złoży zamówienie przez internet, bo ja się trochę boję takich zakupów. Kiedyś spróbowałam kupić sobie termometr w sieci i okazało się że coś namieszałam przy samych płatnościach i nie doczekałam się na dostawę...

Gość gość
Korzystam z tego samego SmartCardio + pulsooksymetr DuoControl też kupiłem w dwupacku, polecam, wszystko działa zgodnie z instrukcją.

Gość gość
Dla swojej mamy zamawiałam internetowo ciśnieniomierz Senior z zasilaczem w zestawie. Bardzo sobie go chwali bo po pierwsze wyświetlacz jest tutaj odpowiednio jasny i duży, czy przyciski też są łatwo wyczuwalne pod palcem. No i ten zasilacz bardzo mamie pomaga bo ona musi mieć ciśnieniomierz sprawny non stop a nie że baterie padną i robi się problem.

Gość gość
Jakbym miał podpowiadać jakiś model to na pewno też SmartCardio. Nowoczesny, z akumulatorem z połączeniem bez przewodu co znacznie ułatwia zrobienie badanka zwłaszcza jak człowiek jest sam w domu i nie ma nikogo do pomocy. Mankiet jest od razu przytwierdzony do przyrządu, poręczna budowa całość zajmuje mniej miejsca po prostu.

Gość gość
Ciekawe zestawy ma Sanity i z tych które widzę to najbardziej by mi się przydał SmartCardio i DuoControl. Tylko że mam jedno pytanie co do ciśnieniomierza, jak wygląda tutaj akumulator? Chodzi mi o wytrzymałość, jak długo można używac na jednym pełnym naładowaniu?

Gość kio

Sprawdz sobie taki: ceneo.pl/56850466 - nie jest drogi a bardzo latwy w obsludze