Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile znacie języków obcych ? a może jesteście głupi i nie znacie żadnego ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja niestety jestem głupia i znam tylko podstawy angielskiego, mam znajomego który zna angielski, niemiecki, francuski, czeski (w stopniu komunikatywnym) i podstawy hiszpanskiego... w wieku 14 lat znał już angielski i niemiecki , same 5 i 6 na świadectwie... dlaczego ja jesttem taka tępa i mi nic do głowy nie wchodzi ? wam pewnie też nie, bo wiem że ludzie uciekają jak widzą kogoś mówiącego w obcym języku, boją się być zapytani np o droge

Gość gość
angielski zaawansowany i japoński podstawy (obecnie brak czasu na nauke, ale kiedyś do niego wrócę :p )

to o niczym nie świadczy bowiem większość tych ludzi zna języki na poziomie ala ma kota i lepiej znać jeden język a dobrze. w dodatku jeśli nigdy nie mieszkałaś za granica itd. to tym bardziej skąd masz niby znać język.

Gość deidreofderra
Angielski i niemiecki płynnie, podstawy włoskiego. Po rosyjsku i ukraińsku czytam i rozumiem, ale nie mówię.

Gość gość
Znam trochę tam angielskiego, ale to może takie podstawy. Nie miałem ambicji uczyć się języków, bo mnie to nie interesowało. Jestem na to zbyt leniwy.