Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak nawiązać z nim kontakt??

Polecane posty

Gość gość

hejka :) mam mały problem. Znam pewnego chłopaka z mojego osiedla który od dawna mi się podobał. Pamiętam jak parę lat temu bywalismy na wspólnych ogniskach,imprezach itd. Byłam jeszcze wtedy bardzo młoda wiec raczej byłam dla niego gowniara :p On miał wtedy dziewczynę która również znam wiec nic nawet nie zaczynalam ;) Od roku jest chyba sam. Widujemy się raczej rzadko zazwyczaj mijamy się w osiedlowym sklepie tylko czesc-czesc Nie mialabym takiego dylematu gdyby nie fakt ze juz kiedyś podwiozl mnie do koleżanki gdy czekalam na przystanku na autobus... Wypytywal się mnie czy jestem sama jak mi mijają wakacje ze rzadko mnie widuje i czy mam ochotę się spotkać na jakieś piwko itd ;) Nie poprosił o nr tel wiec sama tez sie nie spytalam tylko przytaknelam ze noo trzeba :p pozegnalam się i poszlam do koleżanki No i dzisiaj go zobaczylam po długiej przerwie krzyknął czesc :) uśmiechnął się itp No i pytanko takie mam do was. Jak tutaj to troszkę bardziej rozkrecic? Sprowokować syt? Nie mam fb wiec napisać nie mogę:p Tak jak pisalam widuje go dosyć rzadko :( Co radzicie?

Gość gość
kurcze,dziewczyny :( pomocy