Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce sie nawrócić. Nie umiem

Polecane posty

Gość gość

Chce isc za Bogiem. Chce uwierzyc. Nie potrafie. Chce sie modlic- nie chce mi sie. Co robic?

Gość gość
Jedź na światowe dni młodzieży, tam spotkasz papieża może to pomoże :)

Gość gość
Musisz zacząć od modlitwy. Może na razie odmawiaj "Ojcze nasz" ze zrozumieniem, tak, jak umiesz szczerze i to wystarczy...Wiara rodzi się ze słuchania. A więc proponuję Ci udział we Mszy Świętej niedzielnej.

Gość gość
skoro tego chcesz to już jest postęp :) jeśli bardzo chcesz uwierzyć poproś Boga, by Ci się objawił a on to zrobi. Bóg jest wewnątrz Ciebie i możesz go poczuć :)

Gość sdflkjdfskldfkjld
Hej, możemy pogadać opowiem Ci moją historię i opowiem Ci co zrobić żeby znaleźć Boga. To mój mail mperla917@gmail.com. Relacja z Nim jest naprawdę fascynująca.... czekam na wiadomość :) Będzie dobrze.

Gość gość
na islam?

Gość gość
Nikt nie nawraca się na religię morderców.

Gość gość
Czasami modle sie naprawde szczerze kiedy jestem w kosciele. Wtedy wylaczam sie calkowicie na swiat zewnetrzny. Ale kiedy koncze to wraca rzeczywistosc i chwilami brak wiary.

Gość gość
Idz do spowiedzi. Pogadaj z ksiedzem

Gość Jezus Ciebie kocha
...i odmawiaj różaniec 😍

Gość gość
Doskonale Cie rozumiem bo miałam też z tym problem tym bardziej ze uwazalam Biblię za Stek bzdur dla wariatow. Ale pragnelam Boga w moim życiu ( wychowałam się w ateistycznej rodzinie). Któregoś dnia z rozpaczy zawolalam do Boga "Panie Ty znasz moje serce pomóż mi bo nie umiem uwierzyc". Chodziło mi bardziej o to ze nie umiem zrozumieć. I później przekonałam się ze wiara to nie tylko decyzja ale i akt laski. Nagle przestałam mieć wątpliwości, nie musiałam juz zadawać pytan, kwestionowac. Wierz mi. ... Bog istnieje, Jezus również. I Duch Swiety. Gdyby ktoś mi 5 lat temu powiedzial ze będę to pisać postukalabym się w czoło

Gość gość
Proponuje wykupić sobie wycieczkę do Mecgugorie albo Czestochowy tam otrzymasz impuls który nawraca setki ludzi