Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieRusekaleNiepolak

polacy jak myslicie o rosji czy będzie Europa

Polecane posty

Gość NieRusekaleNiepolak

W Rosji myślimy o poalakch dużo. Teraz mówimy dużo o polakach. Bo wy nie lubicie rosjan a rojsanie za co was lubimy? Wy mówice że my piemy dużo a wy też dużo. Wy mówicie że rosja wróg Europy a to dlaczego? Rosja to wybawienie Europy. Teraz wy bierzecie imigracja i przyjeżdżają do was imigracja. Wy chcecie zabijanie emigracja a oni zabijają was. Teraz nasz car was wybawi a wy podzielicie się w nagrodę dla nas za wybawienia troche waszej ziemi. Wy nie lubicie waszego prezydenta to polubicie naszego. Zobaczycie że Rosja to nie zły kraj ale to przyszłość Europa. To wybawienie Europa. Rosja pokaże wam że my jak coś planujemy to tak jest. I co wtedy zrobicie polaka? Wy możecie już teraz tylko fikołek przed telewizorem i oglądacie że Warszawa dziś stolica Polska ajutro miasto Rosja i Stolica polska będzie Moskwa a Kreml będziecie tam laury nam przynosić. Moge sie mylić ale musicie nas lubi i przyzwyczaić się do Rosja. My już niedługo nie sąsiedzi , my bracia , rodacy. Za to was szanuje , bo ja lubie polaka tylko że bardziej bede lubiał jak polacy będziemy już się dzielić ziemia i bracia i siostry. Teraz Rosja bieda a brak nam produktów. Ameryka nas zamyka i Europa nas zamyka a my żyć musimy. my jeśc musimy. Skąd mamy brać jak wy nas zamykacie. My nie chcemy siła ale z głodu nie umrzmy. Wy zmusicie nas a szkoda bo nie chce wojny znowu

Gość NiePolakNierusek
ja mam tu rodzinę polacy. Ja tu mieszkam. Ja tu uczę się studiuję. Nie bądźmy wrodzy. Ni bądźmy. Musicie waszemu narodowi to wyjaśnić