Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyjmą..

Polecane posty

Gość gość

mnie jutro na sorze? Wczoraj wieczorem, jeździłam na rolkach. Jechał autem mój znajomy i zauważył mnie i się zatrzymał, a ja zaczęłam hamować (jechałam po chodniku). Nie udało mi się wyhamować, uderzyłam w auto i upadłam. W sumie to wstałam i ten znajomy wybiegł z auta i gdyby mi nie powiedział, że krew mi leci z kolana i łokcia to bym nie wiedziała. Nawet mnie nie bolało. Nawet sama pojechałam do domu. W domu przemyłam te rany wodą utlenioną i tyle. Nawet jeszcze zrobiłam trening i wzięłam gorący prysznic. Zauważyłam, że mam spuchnięte i sine kolano, nie mogłam już za długo stanąć na tą nogę, ale wyszłam z psem i zauważyłam, że nie mogę normalnie iść tylko kuśtykałam i zaczęła boleć mnie lewa dłoń, mam takie miejsce sine (pewnie uderzone), a teraz nie mogę do końca zgiąć nogi, a oprócz dłoni, boli mnie nadgarstek, w którym mam ograniczone ruchy, ale nie mam go opuchniętego.. No i tu moje pytanie. Czy jutro przyjęli by mnie, z tym, na sor? Bo przychodnie jutro pozamykane.

Gość gość
to pewnie stłuczenie. posmaruj voltarenem, a jak nie przejdzie to pójdź w poniedziałek do przychodni i tyle. życie jest proste 🖐️