Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwierzolubka

Pedigree Dentastix

Polecane posty

Gość Zwierzolubka

Witajcie dziewczyny chcialam się zapytać co sadzicie o przysmaku Pedigree dentastix? Ja uwazam ze jest to rzecz bardzo przydatna dla moich dwoch psich dziewczynek. Obie za nim przepadaja, gdy tylko wezme w reke opakowanie obydwie stoja przy mnie i czekaja na swoj przysmak. Dodatkowo kostka ta wplywa pozytywnie na ich ząbki i widac to golym okiem. Wiem co mowie bo mam suczki w wieku 6 i 12 lat wiec musze dbac o ich uzebienie a Pedigree dentastix mi w tym bardzo pomaga. Ząbki moich psiakow sa białe i nie osadza się na nich kamien.Zachecam do stosowania przysmaku Pedigree Dentastix naprawdę warto

Ja jestem także za moja Kropka juz od najmłodszych lat stosuje ten przysmak, nie tylko jej smakuje ale działa zdrowo na zeby i dziąsła :)

Gość gość
Dentastix to najlepsza broń przeciwko kamieniowi nazębnemu naszego pupila. Polecam

Gość Natalia Hejbucka
Witajcie dziewczyny chcialam się zapytać co sadzicie o przysmaku Pedigree dentastix? Ja uwazam ze jest to rzecz bardzo przydatna dla moich dwoch psich dziewczynek. Obie za nim przepadaja, gdy tylko wezme w reke opakowanie obydwie stoja przy mnie i czekaja na swoj przysmak. Dodatkowo kostka ta wplywa pozytywnie na ich ząbki i widac to golym okiem. Wiem co mowie bo mam suczki w wieku 6 i 12 lat wiec musze dbac o ich uzebienie a Pedigree dentastix mi w tym bardzo pomaga. Ząbki moich psiakow sa białe i nie osadza się na nich kamien.Zachecam do stosowania przysmaku Pedigree Dentastix naprawdę warto. Biore udział w konkursie wiem jak karmic pedigree