Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tęsknicie za rządami PO?

Polecane posty

Gość gość

czy są na tym forum osoby które tęsknią za Tuskiem i rządami Platformy Obywatelskiej?

Gość gość
NIE

Gość gość
bardzo, od kiedy wygrał pis nie mogę spać, mam notoryczne napady płaczu, jedbym słowem depresja :( Moja podusia jest ciągle mokra, a policzek wilgotny od łez.. Z nostalgią zaglądam do pamiętnika, czytam zapiski na temat ich przewspaniałej działalności, przeglądam artykuły wyciąte z gazet, fotki Tuska, mojej idolki Ewy Kopacz (kobiety charyzmatycznej o nieprzeciętnej inteligencji) nie wspominając już o innych wybitnych i zasłużonych osobistościach jak Schetyna, Grupiński, Neumann, Grabarczk czy Mucha. Swiat jest taki niesprawiedliwy nie mogę się pogodzić z tym, że nie są już u władzy.. jak to się stało? do czego to doszło.. oni zapewniali nam dobrobyt, budowali silne imperium polskie , heroiczne ich działania były wzniosłe, zmagania pełne impetu czułam się zaszczytnie, mając taki rząd. A teraz? Teraz tylko pustka i żal PO wielkich, którzy odeszli. Nikt już nie płaci składek członkowskich na mój fan club.