Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Contivia

Czy mój pasierb jest gejem?!

Polecane posty

Dostałam chyba zawału. Mój pasierb ostatnio dostał kare i takie rzeczy jak telefon tablet i komputer zostały mu zabrane. Nie wiem co mnie podkusiło ale zaczęłam przeglądać jego telefon, tak z nudów. W galerii znalazłam dużo zdjęć jakiś umięśnionych mężczyzn bez koszulek, wydaje mi się że to są jacyś modele, na niektórych są kompletnie nadzy. Nie wiem co mam o tym myśleć. Powinnam powiedzieć o tym mężowi. Ostatnio wszystko mnie przytłacza bo nastolatek się buntował i są z nim problemy a teraz jeszcze to! Czuję się jak w jakimś pieprzonym serialu.. Chłopak ma tylko 15 lat.

Gość gość
Na razie nic nie mów, może jest gejem,może go to fascynuje,może eksperymentuje...

Gość gość
nie jest żadnym gejem :D a foty ma bo pewno chciałby tak wyglądać i się wzoruje,może też wysyłać dziewzynom te foty żeby je zbajerowac . Wiem bo mam 16 letniego brata.

Gość gość
pewnie chce bys modelem i wzoruje sie na nich

W dodatku bo miał spotkać się 1 raz z jakimś znajomym z internetu i do niego pojechać ale na to też dostał kare, jednak mąż myśli nad pozwoleniem mu na wyjazd. Oni pewnie będą robić tam jakieś nieprzyzwoite rzeczy, a jakbym powiedziała mężowi..to chyba by nie pojechał i nie zrobił żadnej bzdury...nie wiem co mam robić!

I dlatego ma zdjęcia kompletnie nagich mężczyzn, penisów i pośladków w telefonie?! Aż mnie serce boli.

Może powinnam przeglądnąć jego rozmowy i historie na laptopie, wtedy dowiem się więcej..

Gość gość
Trochę dobre prowo, ale zostało zdemaskowane przeze mnie! Nie karmcie trolla!

Cholera dajcie jakieś dobre rady. Serio anonimie nie obchodzi mnie czy sądzisz że to prowokacja czy nie, potrzebuje pomocy bo nie wiem co robić. Idź zatruwaj tematy gdzie indziej skoro nie pomagasz.

Gość gość
Nastolatkowie często eksperymentują ;) Powiedz o tym mężowi, niech on przeglądnie wszystko. nie martw się,mnie też denerwują te osoby które kpią z problemów innych pisząc "provo", na szczęście są na tych forach jeszcze poważne osoby które ci doradzą, w końcu własnie od tego jest to forum, a nie od pisania "provo to, provo tamto'