Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarnowalam zycie tak bardzo ze teraz nie boje sie juz nawet smierci

Polecane posty

Autorko, Oddychaj. Masz świat u swych stóp, zmień myślenie i ruszaj na podbój reszty swojego życia.

Gość gość
jestem samotna bezdzietna 40latka i tez mam poczucie zmarnowanego życia:-( tez boje się,e po śmierci zostanę z tego rozliczona. nie mam zadnych znajomych na ktorych moglabym liczyc, spedzic z nimi wolny czas, wakacje itp.

Gość gość
nie trzeba bylo szalec z badboyami

Gość prawikzewsi
A co się robi gdy się jeszcze nie zmarnowało życia?

Gość gość
jak nie masz znajomych to chętnie będę z tobą rozmawiać , pisz co ciebie niepokoi i smuci ..

Gość gość
Maryja ciebie bardzo kocha i pragnie twego towarzystwa oraz chcę dać ci opiekę i szczęście które nie przemija .

Gość gość
mam tak samo jak autorka, mimo ze mam trochę ponad 30 lat.

Dziewczyny, wszystko można zmienić. Zróbcie jakiś mały krok ku przełamaniu rutyny w waszym życiu i zobaczycie,że to pociągnie za sobą lawinę zmian!

Gość gość
wejdźcie na stronę : " Sanktuarium Karoliny Kózkównej Zawada " a tam możecie poznać historię wielu młodych i starszych którzy odnaleźli sens życia i sposoby spędzania czasu jak również wiele aktualnych wiadomości o świecie . Można też w bocznym prawym panelu wpisać on - line swe intencje które (darmo) będą co wieczór czytane w tamtejszym sanktuarium przed mszą . Można też pojechać tam jeśli ktoś ma blisko na zjazd św. Karolinki Kózkównej , zakwarerowanie i wyżywienie jest zapewnione .

Gość gość
A ja mma problemy ze zdrowiem lecze sie juz kilka lat i nic mi nie pomaga z roku na roku kest coraz gorzej chociaz staram sie fukcjonowac notmal j ie chodze do pracy . Jestem na diecie jem same jajka ryz kasze czasem jakies mieso i bananu doslownie tylko to bo po tym czuje sie dobrze. Zaczelam nowe leczenie ale na ile tobpomoze i czy w ogole n ie wiem caly czas trace nadzieje ze tak juz bedzie zawsze mam 27 lat a mam wrazenie ze przegralam zycie. Chcialabym wyjechac zyc normalnie pojsc na impreze na pizze a zyje jak 70 latka bo wszytskoego musze sobie odmawiac. Do tego mam problemy ze soba choc jestem po 3 terapisch w tym jeden pobyt w szpitalu. Ale i tak podnioslam sie pracuje skonczylam studia, nie pije alkoholu z przyczyn zdrowotnych wciaz szukan nowych pasjo tylko co mi z tego wszytskiego..Czasem zyje bo wiem ze musze bo nie mam wyjscie musze chodzic do pracy by zarabiac pieniadze na utrzymanie na leczenie ale tak naprawde to jestem martwa w srodku doslownie. Jakbym byla mumia bez uczuc. Zatsanaiwam sie koedy tylko przyjdzie moment az to wszyysko runie i jak dlugo bede w stanie to udzwignac. W towarzystiwe wymuszam smiech staram sie dostosowac a tak naprawde jestem juz wrakiem w srodku. Tylw przezzlam mam 27 lat ..i zmaeniabym sie z checia z k iejdenymz was. Dlaczego no wy mozecie wszysyko ja sie staram a i tak wielkie gowno z tego..

Gość gość
Kalindaa 2016.11.06 Dziewczyny, wszystko można zmienić. Zróbcie jakiś mały krok ku przełamaniu rutyny w waszym życiu i zobaczycie,że to pociągnie za sobą lawinę zmian! X No właśnie tylko z tym jest problem. Jak się przełamać i zmienić coś w swoim życiu.

Gość gość
jesli jest jakas samotna dziewczyna, z checią przygarne, realista_1986@onet.pl :D kto nie ryzykuje nie pije szampana :)