Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

puści pracujący pracujcie za jałmużne

Polecane posty

Gość gość

za jałmużnę a ja za darmo mam 4 tys. tj. 500+, rodzinne, ulga. Także pały i do pracy za ok. 1500 zł jak nie umiecie nóg rozkładać, byle kto, aby zrobił dziecko, to najważniejsze. Do tego mieszkanie za darmo a nie na kredyt ze spłatą na 30-40 lat. NIE MA GŁUPICH. Mądrzy górą.

Gość gość
Zawsze jak czytam takie tematy to sie usmiecham. Masz mieszkanie za darmo, ciągniesz z opieki brawo Ty. Ja pracuje, mam zabezpieczenie, doswiadczenie zawodowe. Ciekawe kogo pracodawca by wybral gdybys stanęla obok mnie, no zgadnij. A te twoje marne 4 tysiace to ja wydałam w 5 dni wakacji.

Gość gość
Ja pracuje i mam 14 tysięcy, teraz dochodzi jeszcze 500+. Ja mam na odchowaniu dwoje dzieci a ty? I mam dużo czasu dla siebie a jak dzieci coraz starsze to mam go coraz wiecej. A ty przy swojej gromadzie nigdy nie odsapniesz. Wspolczuje. Zyjesz za pieniądze z niepewnego programu, co zrobisz jak zabraknie pieniedzy na to? A ja swoja wypłatę bede miec zawsze i potem emeryturę. A ty z czego bedziesz zyc? Dzieci ci nie pomoga na starosc bo same beda zyc na zasilkach, napatrzyly sie na rodzicow, to nic z nich juz nie będzie. Poza tym zgadnij kogo ludzie bardziej szanują mnie czy ciebie?

Gość gość
Autorko jesteś pustym pasożytem !!! Ciekawa jestem czy byłaś taka mądra zanim powstał program 500+ , pewnie klepałaś biedę i co tez byłaś z siebie taka zadowolona. Bezmózgowiec klepie dziecko za dzieckiem i nie martwi się tym czy zapewni dzieciom byt tylko żyją z dnia na dzień a jakoś to będzie. Mam nadzieje że nie przepuszczasz tych pieniędzy na fajki i tanie wino tylko że twoje dzieci tez coś z tego maja. Załosne !!! Mam nadzieje że ten program zniknie tak szybko jak się pojawił

Gość gość
Przecież to troll

Gość gość
Wiadomo że troll ale tacy ludzie istnieją uwierzcie mi :o

Gość gość
Oczywiscie, ze istnieja. Przykladem moze byc moja siostra. 30 lat, w 5 ciazy. W swoim zyciu nie pracowala ani jednego dnia. Od zawsze ciągnęła z opieki. Jej facet miesiac pracuje, pol roku siedzi w domu. Oboje skończyli gimnazjum. Niedawno wyjeżdżaliśmy z dzieckiem na wakacje to miala wielki zal, ze jedziemy i nie zabierzemy jej dwojki najstarszych dzieci zeby mogly cos zobaczyc. Kiedy kupilismy dom stwierdzila, ze ona tez by chciala a musi mieszkac na dwoch pokojach. A ja zawsze jej mowie, , ze jak sobie poscielila tak sie wyśpi.

Gość gość
No ja tez znam takie przypadki. Dziewczyna lat 28, najpierw w 4 osoby (oni i 2ich dzieci)mieszkali w 1pokoju kawalerce tesciowej. Po jakims czasie dostali mieszkanie a raczej dom od gminy. Po 2mies od zamieszkania tam chwalila sie 3ciąża. Jej facet raz pracuje raz nie. Teraz bardzo sie chwali socjalem na 3 dzieci.