Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na własnej skórze się przekonałem, że przyjaźń damsko męska nie istneje.

Polecane posty

Gość gość

Pocałowałem ją prosto w usta i dostałem tzw. liścia. Sęk w tym, że rzeczywiście ją kocham. Nie dosyć, że straciłem swoją przyjaciółkę i kobietę którą pokochałem.

Gość gość
Istnieje ale trzeba zawsze podkreslac to tylko przyjaciółka i nic tego nie zmieni. Przekroczyłeś granice ,której w przyjaźni nie powinno sie przekraczać. Zacząłeś o Niej myśleć jak o Twojej kobiecie. To pociągło za sobą dalsze skutki,zakochałeś się. Ale nie martw sie przejdzie Ci .

Gość gość
Przejdzie mi czy przejdzie jej? bo ona się do mnie nie odzywa.

Gość gość
Przejdzie Tobie. Rozumiem Ją,że sie nie odzywa,traktowała Cie jak przyjaciela. Chce,zebys troche ochłonął i zrozumiał,ze na ten moment oprocz przyjazni nic wiecej nie bedzie.Mozliwe,ze Ona tez cos do Ciebie czuje ale musisz wziac pod uwage,ze moze nic oprocz przyjazni do Ciebie nie czuc. Moze spotkasz inna kobiete i o Niej zapomnisz a moze jednak stworzysz zwiazek z Nią. Na ten moment dostales tylko z liscia. Gdybys najpierw powiedzial Jej co do Niej czujesz zapewne powiedzialaby Ci czy Ona tez cos wiecej czuje. Pocalunek to troche przesada.

Gość gość
Poza tym skad Ona mogla wiedziec ,ze skoro ja pocalowales to Ją kochasz. Mogla to odebrac w ten sposob,ze miales ochote ja tylko przeleciec.