Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem samotna i nieszczesliwa ale zwiazek przynosil za duzo stresu

Polecane posty

Gość gość

Przynajmniej dla mnie. Wiec moze lepiej byc samej i nie wykanczac sie psychicznei i zdrowotnie.

Gość gość
zwlaszcza faceci skorpiony wykanczaja kobiety wzorcowo, c'nie?

Gość gość
gość dziś a wiesz ze masz racje? moj byl skorpionem.. tylko moze to brednie, nie wiem jak twoj skrpion zawinil, moze u nas ja bardziej i tyle.

Gość gość
przyczyna jest gdzie indziej i ty dobrze wiesz gdzie ? napraw to co popsułaś

Gość gość
Skorpiony są straszne też miałam Naj był rak

Gość gość
gość dziś przyczyna jest gdzie indziej i ty dobrze wiesz gdzie ? napraw to co popsułaś xx xx ciezko mi sie domyślić o co moze chodzic. przychodzi mi na mysl tylko znalezienie pracy. cos wiecej? mam z bukietami robic pielgrzymki pod jego mieszkanie i za co niby przepraszac? xx raki mi sie wydaja w porzadku faceci, bo kobiety troszke mi na nerwy dzialaja.

Gość gość
Stres w zwiazku polega na tym, ze trzeba uwazac, zeby nie urazic, uwazac , zeby byc atrakcyjna, zeby nie odszedl, zeby dawac mu w lozku to co chce i jak czesto, zeby nie odszedl. To wykancza.

Gość gość
czy ja wiem, mnie wykancza mysl ze chcialabym sie do kogos przytulic np. a potem przychodzi mysl, ze pewnie po jakims czasie mialabym dosyc przytulanek ze albo zacisnelabym zeby i udawala albo pier.dolnela to wszystko. ze pewnie bylaby to gehenna i szukalabym ucieczki w samotnosc. nie wiem skad tak mam. czy inni tak maja? nikt mi sie nie zwierzal na takie rzeczy a ja tez nikomu nie mowie o swoich watpliwosciach bo balabym sie kpin ze jestem dziwakiem - w koncu wszyscy tacy szczesliwi i sparowani.

Gość gość
jaki masz znak zodiaku?

Gość gość
ja wodnik, a kolezanka powyzej to nie wiem

Gość gość
wodnik potrzebuj***ardzo dużo wolnośc****artnera o szerokich horyzontach i w stały związek powinien wejść dopiero po 30 r.ż.

Gość gość
ale astrologia jes duzo bardziej skomplikowana niz znak zodiaku z kalendarza. ale mozna powiedziec ze osoba, u ktorej cechy wodnika dominuja. z jaka osoba powinna byc? z jakim znakiem dominujacym? wodniki tochyba w ogole maja ciezko;/

Gość gość
gość dziś byk, asc. w koziorozcu, i to 3 - w baranie. jakas planete mam w wodniku, inna w bliznietach, cos tam w skorpionie. tego jest multum do rozpisania i czytania. xx po samym znaku ciezko chyba wnioskowac, kilka znajomych wodnikow usatkowalo sie przed 30tka - sluby dzieci. chyba ciezko tak wyrokowac.

Gość gość
Ja mam prze-----ba--------ne te kozior-typ z pod ciemnej gwiazdy ,sknera, nierob i nienawidze tego smiecia.