IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 30, 2016 Po co mi to, skoro zaraz po blokadzie znowu nie moge pisac, bo zostalam zngloszona za post sprzed roku. Nagle FB zmienia nastawienie na PiS i prawicę, to jest ŻENADA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimke 4 Napisano Lipiec 30, 2016 no co ty serio a co fani beda mieli????? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 30, 2016 Trudno, mam jeszcze Instagrama i Tumblera oraz wiele innych konta na social mediach. Facebook stracił godność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2016 więc nie ożenisz się ze mną ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 30, 2016 nie mam ochoty na związki. dopiero co rozstałam się z ex'em. jest mi źle. jedyne co chce, to eutanazji dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach