Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi cichaczem pojechali na ŚDM

Polecane posty

Gość gość

A to mendy :(

Gość gość
tak naprawde na swingers party

Gość gość
kopulacja jak na polach Lednickich :classic_cool:

Gość gość
Pięknie tam jest :) Zobaczcie teraz w TV

Gość gość
Mendy?A Ty kim jesteś skoro ich tak oceniasz.

Gość gość
nie wiem, pewnie na sadzie ost. wysla mnie do piekla, ale w ogole mnie nie przekonuje ta formula. xx myslicie, ze jakby pisiory nie mialy wladzy to puszczano by tak namietnie to w tv? oh Mieciu Szczesniak :D xx jak mowilam, pielgrzymi kopuluja w ciezarowkach np. z bagazami

Gość gość
ej tak slucham, pomiedzy piosenkami sa te teksty czytane/deklamowane przez ludkow przed mikrofonem. ej skad oni maja taka energie by o 22;41 czytac z taka egzaltacja - chodzi zwl. o laski? tak jakby przezywaly ekstatyczny orgazm. moj lordzie, jak to dziwnie brzmi, glos podniecony jak po... a tu mowi o religijnych sprawach. czy to znaczy ze te laski sa nawiedzone? pokazywali jakies z zamknietymi oczami i usmiechami błogimi na ustach, jakby odlatywali, nirvana? ja tez chce tak sie czuc o 23 , nauka by mi lepiej wchodzila do glowy :/ dlaczego tym ludziom na polach nie chce sie spac? ja juz o 23 odplywam i jak nie pospie 8-9 godz to jestem zyebana. co oni cpają, jakich dostawców maja?

Gość gość
A co oni śpiewają, bo zepsuł mi sie głośnik?

Gość gość
a coz, K. Antkowiak, K. Cerekwicka, K> Badach, K. Wilk, M. Szczesniak, i jakies tam inne. zespół muzyczny A. Sztaby (rozwodnik w 2 malzenstwie :D) no nic doborowy skład :D xx same takie chyba "miekkie" rzeczy spiewaja, nie wiem nie ogladalam calego. jakies oceany sraty taty.