Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem przebaczyć

Polecane posty

Gość gość

Pracowaliśmy razem , myślałam ,że On jest dobrym człowiekiem bo prze de mną miał zachowanie miłe ,ale niestety pomyliłam się i to bardzo :( bardzo mnie to boli :( i trudno mi o tym pisać :( oszukiwał , kłamał , zmyślał na mnie różne nie prawdziwe rzeczy ,stwarzał sytuacje On i inni pracownicy ,żeby sprawdzić ,jak ja zareaguję , przekręcał , jak był telefon z mojej strony służbowy , to On odpowiadał ,że zadzwoni później , ale to później było nigdy , lub mówił ,że nie ma czasu :( przez Niego straciłam pracę :( Ja się pytam dlaczego co ja Mu zrobiłam ?! ja się nie skarżę w żadnej pracy nie obgadywałam ,ani Jego ,ani innych pracowników ,byłam grzeczna i miła zawsze, więc co jest grane ?

Gość gość
czas leczy rany ..

Gość gość
Ciesz sie, ze ja stracilas. Na chuj pracowac z takimi ludzmi.

Gość gość
Gościu 23:38 ja rozumiem i z jednej strony się cieszę ,ale z drugiej chciałabym się dowiedzieć ,dlaczego On tak się zachowywał , dlaczego ja? i czemu tego nie zauważyłam ?! bo nie zdajesz sobie sprawy jak świetnie prze de mną potrafił zagrać te gesty spojrzenia , zachowanie , mimo tego że mam ogromne doświadczenie dałam się ,,złapać ''

Gość gość
Może liczył na coś od Ciebie? Zauważył że nici z tego i tak postąpił albo coś mu nie odpowiadało w tobie ( znam przypadek że chłopak źle traktował jedną dziewczynę w pracy bo wiedział że jest w związku z arabem) raczej się teraz już niedowiesz a powodów może być milion łącznie z jego zaburzeniami psychicznymi

Gość gość
Gościu 00:37 masz trochę racji, a co do mężczyzn ze śniadą karnacją ja nie przepadam preferuję Polaków.