Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety chca aby właśnie taki był facet

Polecane posty

Gość gość

Posłuchajcie tego kolesia jestem kobietą i się zgadzam z nim w 100 % I nauczcie się w koncu o jaką pewnośc siebie chodzi, że to nie jest pranie po mordzie dziewczyny. https://youtu.be/5BBHz4JNAvw

Gość gość
ma racje,potwierdzam

Gość gość
Rowniez potwierdzam

Gość gośćAggssa36
siła fizyczna i psych ,szczerość ,wierność,pracowitosc-nie nie bogactwo,odpowiedzialnosc,lojalnosc,opiekunczosc,,te cechy bardzo mi imponują

Abstrahując od tego, że gość ma 100% racji, Ameryki w sumie nie odkrył, to Wy chyba po prostu nie wiecie czego chcecie ;p gośćAggssa36 bogactwo? chyba głównie, ale bez siły psychicznej i pracowitości, to chyba tylko w spadku... lojalność tak, wierność nie? wtf? opiekuńczość i odpowiedzialność bez pracowitości i bez siły psychicznej? to oby spadek za życia się nie skończył... bez szczerości można się obyć, fakt, jeśli jest ta lojalność a siła fizyczna, wgl powoli odchodzi do lamusa ;p

znaczy się podsumowując, nie interesują Ciebie wartości potrzebne do bycia porządną osobą, tylko bogactwo i tych parę cech dzięki, którym na zawsze staniesz się współwłaścicielką tego bogactwa, tych parę cech, bez których to bogactwo byś tylko widziała, albo uczestniczyła w jego korzyściach nie za długo ;p to logiczne... i smutne.

Gość gość
żw24 Czytam Twoje wypowiedzi w różnych tematach, i moje stare serce się raduje :) Raduje się, bo są jeszcze porządni, młodzi ludzie. Tak trzymaj, pozdrawiam bardzo serdecznie.

Gość gość
jesli nie chodzi o lanie po gebie to czemu na takich lecicie co wlasnie po gebie leja? Znowu jedno gadacie a co innego robicie

Gość gość
Chyba patologia tylko leci na takich co to leją po mordzie, bo i taki wzorzec wynosi z domu i myśli że na tym związek polega. Dziewczyna na poziomie lub z normalnej rodziny (w sensie niepatologicznej )w życiu nie poleci na damskiego boksera.

Gość gość
Nie zrozumieliście kontekstu gośćAggssa36, napiszę to poprawinie: Siła fizyczna i psychiczna ,szczerość ,wierność,pracowitość(nie bogactwo),odpowiedzialność,lojalność, opiekunczosc-te cechy bardzo mi imponują.

Gość Aggssa36
dokładnie o to mi chodziło-pracowitosc a nie bogactwo,czytajcie ze zrozumieniem

A to zwracam honor ^^ Bo Twój wpis tak wygląda jakbyś podzieliła te cechy na dwie grupy, na górze nie, nie, a na dole te, które imponują, ale rozumiem, drobne nieporozumienie ;) gość Bardzo miło mi to czytać, a wartościowych ludzi, mężczyzn jak i kobiet, jest całkiem sporo, inaczej już byśmy się chyba dawno temu wszyscy zagryźli ^^

Gość gość
żw24 dziś Tak, tak, wiem i znam osobiście wielu młodych i wartościowych ludzi. Chodziło mi o postawę, którą prezentujesz na tym forum (Kafeteria)! Przyznasz przecież, że niewiele tu osób potrafi zgodnie ze swoimi zasadami życiowymi wyrażać obiektywnie i bezkompromisowo, ale także z wyczuciem rzeczy własne zdanie?? Dodajmy, w wielu tematach i kwestiach :) Bez zacietrzewienia, logicznie i językiem trafiającym do każdego?! :) Reasumując, i trzymając się tematu tego akurat topiku, kobiety potrzebują takich właśnie mężczyzn!!! Ta, którą wybierzesz, będzie z całą pewnością szczęśliwą kobietą :) Pozdrawiam raz jeszcze, z całego serca .

Daj Boże, ze swojej strony dołożę wszelkich starań ;) Tak, żeby stworzyć szczęśliwy związek, jak i żeby walczyć z demoralizującym wpływem kafeterii ^^ Chociaż nie znam się na takich forach jak kafeteria (piszę tu zawzięcie od miesiąca), na których traktuje się o życiu, to wydaje mi się, że ich cechą wspólną jest ten efekt, jak człowiek czyta pare pozytywnych wpisów zgodnych z własnymi oczekiwaniami, to jakby sobie odhaczał pozycje na liście, jak pojawi się wpis, że wszyscy są źli, ogólnie rzecz biorąc, to utkwi od razu w pamięci i zrodzi wątpliwośc****arę takich wpisów i człowiek już myśli, że naprawdę jest otoczony bydłem, a pozytywne głosy to najgorsi, bo chcą sobie ułatwić wykorzystywanie innych ;/ Sam miałem takie gorsze momenty na początku, że już mi ręce opadały, więc staram się wnikliwie analizować problemy, z nadzieją, że jak się je przeczyta to już nie ma się wątpliwości, co do tego, że wrzucanie wszystkich do jednego wora do niczego dobrego nie prowadzi ;) Bardzo podbudowały mnie te słowa, każdy człowiek musi zostać czasem pochwalony, żeby nie zgorzknieć ^^ a czasem zjechany, żeby się opamiętać... Bardzo dziękuję za te słowa i także pozdrawiam z całego serca.

Gość gość
To co mówi jest interesujące :) W moim przypadku pasuje do opisu :D Jestem sam ale to raczej wina tego ze pracuje od poniedziałku do piątku i w weekendy tez sie zdarza ;) Co za tym idzie nie ma zbyt duzo szans na poznanie kogos ciekawego :/ Pora zrzucić ciężar pracy weekendowej i pochodzić po mieście :) Teraz wiem czemu jak szedłem ostatnio ze znajomymi co chwila rzucając śmiesznym tekstem co niektóre kobiety spogladaly na mnie z uśmiechem :D Nawet koleżanka to powiedziała 2 razy :D

Gość gość
Tak, popieram. Również postawę ŻW24, prezentowaną w róznych tematach. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość Eleonora77
Nie chce mi się oglądać, ale po co wyobrażać sobie księcia z bajki, skoro tylu prawdziwych facetów na Ziemi? Jedni fajniejsi, drudzy gorsi i d*pki, jak wszyscy, a niektórzy tak zabójczy że poszłoby się z nimi na koniec świata i z powrotem ;)

Gość gość
A którego faceta interesuje co wy kobiety chcecie? Życie to nie koncert życzeń!

Gość gość
12.53 jestes leniwa, rozumiem. 13.55. Owszem, są mężczyźni zainteresowani tym, czego pragną kobiety. Nieliczni, ale są:) To działa w dwie strony.

Gość gość
znowu kobiety uwazaja sie za idealne i maja wygorowane wymagania juz wiadomo ktore z was sa same

Gość gość
Nie chwaliłam, tylko zauważyłam trafność i obiektywność Twoich postów w kilku tematach, młodzieńcze :) Nie czytam wszystkiego, brak czasu :( Z tego jednak z czym się zapoznałam, takie właśnie płyną wnioski :) Powiem tak, podziękuj sobie i osobom, które miały jakikolwiek wkład w to, że stałeś się takim właśnie mężczyzną! Sobie dlatego, że "zakodowałeś" dobre i obiektywne widzenie świata (czytaj:ludzi! ) Całej reszcie za to, że znaleźli czas i cierpliwość abyś potrafił to zrozumieć i sobie przyswoić. No dobrze, pochwaliłam Cię :) Nie potrafiłam się oprzeć :) Nie potrafiłam, bo rzadko tutaj zdarza mi się czytać tak mądre posty! Mam prośbę, pozostań proszę takim właśnie człowiekiem, chociażby tylko w duszy ... pozdrawiam :)