Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres mi sie spoznia prawie miesiac czasu.

Polecane posty

Gość gość

umowiona wizyte mam na 1 wrzesnia, bo z zalozenia sie umawiam tak co ok pol roku na kontrole. ostatni okres mialam na poczatku maja i do tej pory nic. robilam sobie test ciążowy - negatywny, poza tym nie mam zadnych ciążowych objawów. moje pytanie, co może być przyczyna? do tej pory mialam regularnie co do dnia. czy leciec na cito do lekarza, czy moge poczekac do wrzesnia?

Gość gość
wspolzyje z chlopakiem zawsze z prezerwatywa, wiec ryzyko minimalne i podejrzewam ze to jednak cos innego. kupilam sobie czarna malwre i pije.

Gość Winon
sznurek , który każdego dnia się 'wpija' w peazdę robi takie spustoszenie w peazdzie , jak cukrzyca w organizmie , wyrzuć sznurek z peazdy i będzie dobrze !

Gość gość
jaki sznurek?

Gość gość
nie przechodziłas jakis infekcji ? bierzesz jakies leki , leczysz sie na cos ? stresujesz sie czyms ? to tez moze byc powodem spozniajacej sie miesiaczki

Gość gość
nie mam zadnej infekcji.. lecze sie na depresje od roku i biore escitalopram

Gość gość
wiec, moze to jest powodem, depresja tez dziala na okres nawet jesli zawsze mialas regularnie to zdarza sie niekiedy tak ze sie spoznia miesiaczka , sprobuj napic sie nieco wina czerwonego przez kilka dni po malej lampce na wieczor to przyspiesza okres

Gość Winon
i jestem przekonany , gdy GIN zobaczy na własne oczy Twoją do ZERA wygoloną peazdę to rzuci schabowym na dzień dobry , k****a mać , kolejna przyszła wygolona ze sznurkiem w peazdzie i woła teraz ratunku !

Gość gość
ze z tamponem?

Gość Msdd
Chyba autor mi na myśli stringi