Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strasznee

Pomóżcie to mnie dołuje...

Polecane posty

Gość Strasznee

Proszę o szybką odpowiedź! Błagam! Umieram ze strachu! Od 2 lat mam na wardze sromowej taka kropke : https://zapodaj.net/16a32c381abfa.jpg.html Powstało po tym jak zacięłam się tam żyletką. Nie miałam w tym miejscu żadnego pieprzyka. Raz jest małe i znika, potem jak sie znowu gole robi się czerwona plamka a jak zbyt często się gole to wypukła brązowa. Boli przy dotykaniu jak krosta ropna. Wyrastają z niej normalnie włosy łonowe. Czy to jakieś wredne zapalenie mieszka włosowego? Nie da się tego wycisnąć. Na wizytę u ginekologa w mieście muszę czekać a strach mnie zabija, czy to może być czerniak? Uprzedzając pytania. Nie jestem pełnoletnia, wcześniej pokazałam to mamie i ona powiedziala, ze to napewno zapalenie mieszka albo krosta ropna bo żyletka mogła być gdzieś brudna. Dlatego wczesniej nie chcialam isć do gina. Ostatnio jak sie ogolilam i chciałam to wycisnąć zrobiło się to mega napuchnięte a ja zaczęłam szukac co to i natknęłam się na artykuły o czerniaku. Słońca unikam jak ognia od dawna, więc czy moze to być czerniak mimo unikania słońca?

Gość gość
oj nie wygląda to ładnie. Do lekarza szybko. Ale to raczej nie czerniak spokojnie

Gość gość
Nie wyciska sie takich rzeczy. Po pierwsze przestan sie golic jak po goleniu to sie pojawia . I jak najszybciej do lekarza

Gość gość
Tego nie wycisniesz To jest przetoka Przecięłaś naczynie krwionośne Jeśli masz to dwa lata to nie ma pośpiechu ale lekarz powinien to zobaczyć