Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wczoraj robił jajeczne bąki cały wieczór! Przy mnie!

Polecane posty

Gość gość

Zjadł kilka (chyba z 5) burgerów w burger kingu i potem masakra...że też mu nie wstyd przy mnie ;(

Gość gość
moja też popuszczała motylki od tylca no ale widziałem , że jej dobrze i wstawiona trochę była. rozsierdziło to mojego małego i przetrzepałem jej dupsko porządnie.

Gość gość
zakladam ze autorka nie ma dzieci, skoro tak nadwrazliwa na smrod.trzeba podniesc prog wrazliwosci, np kupic zwierzaka i zabrac go w podroz np autem

Gość Kuba lat 13
W restauracji tez taki problem mialem ze gosciu przy mnie puszczal baki jajeczne.

Gość Kuba lat 13
Pamiętam że w tej restauracji puszczał bąki jajeczne że aż zatykałem nos po prostu nie dało się z tym wytrzymać no normalnie taki fetor że aż nie polecam tego zapachu. Naprawdę to było coś szokującego że w tej restauracji śmierdziało zgniłymi jajami. Tak cuchło w tej restauracji ja tam zatykałem nos i nawet nie przeprosił że on zgniłe jaja puścił (puszczał bąki jajeczne) i poszedl na jarmark na Stare Miasto na te rzezbienie z lodu. Pamietam ale bylo wtedy smiesznie

Gość gość
Takiego sobie śmierdziela wybralaś jak każda kobieta w tym kraju ja bym z ta swinią zerwala i szansy nie dała