Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lover_88

Co jest z dziewczyną?

Polecane posty

Gość lover_88

Cześć, poznałęm swoją aktualną dziewczynę jakiś rok temu. Mieszkamy razem, kiedy spędzamy razem chwile jest naprawdę niesamowicie - widzę, że kobiecie zależy i nigdy nie zostawiłaby mnie dla kogoś innego. Dziewczyna nie jest polką więc często wraca w swoje rodzinne strony lub leci do znajomych i wtedy kontakt potrafi się poważnie urwać. Jak zazwyczaj dzwonimy do siebie i piszemy ze sobą bardzo często (zazwyczaj z inicjatywy dziewczyny), to wtedy coś się zmienia np. zadaję pytanie i dostaję odpowiedź następnego dnia, albo w ogóle zostaje ono zignorowane. Mam wrażenie, że wtedy kontaktuję się z zupełnie innym człowiekiem. Takim, który ma gdzieś moją osobę. Jak to jest z kobietami? Wygląda wam to na normalne zachowanie czy może to ja przesadzam?

Gość gość
pewnie udaje dziewicę przed rodziną

Gość lover_88
Nie, nie udaje. Mimo, że nie poznałem jej rodziny to często rozmawia z nimi kiedy jesteśmy razem. Bardziej chodzi mi o syndrom, w którym kobieta staje się inną osobą jeśli nagle jest w otoczeniu innych ludzi - np. znajomych, rodziny.

Gość gość
widoczne nie jest tobie w 100 % oddana. Istnieje dla niej tez inne zycie po za toba i nie leci zaraz odpisac na kazdego smsa bo ma inne sprawy

Gość lover_88
Dziękuję za odpowiedzi. Doceniam je. Pytam z tego względu, że poważnie zastanawiam się czy z nią nie zerwać. Nie chodzi mnie o bezwzględne zostawianie wszystkiego bo Twój facet napisał do Ciebie wiadomość, albo spróbował się z Tobą skontaktować. Chodzi mi raczej o zwykłą przyzwoitość kiedy to dwie osoby, które na codzień są bardzo bliskie sobie (w zasadzie żyjemy prawie jak małżeństwo) szanują się wzajemnie do tego stopnia, że jeśli A zapyta B co u niego/niej słychać to ta osoba odpisze/odpowie chociaż "cześć, jestem na piwie ze znajomymi, pogadamy jutro", a nie ignore na całej lini i udawanie następnego dnia, że nic się nie stało/nie widziało się wiadomości. Nie twierdzę, że nie przesadzam - być może tak jest. Ale to nie jest przelotna znajomość, tylko związek, który mimo rocznego stażu przeszedł już więcej niż nie jedno małżeństwo. I tak, powiedziałem mojej kobiecie kilkukrotnie, że nie podoba mi się kiedy traktuje mnie jak śmiecia i ignoruje mnie kiedy jest poza domem (bardzo często), ale do niej najwyraźniej nadal to nie dociera. Co uważacie? Takie zachowanie jest dobrym powodem do zerwania związku?

Gość adfadf
Podbijam, mam podobny problem. Ktoś wie jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
A po jakim czasie piwinna odpisać?